Ας θεωρησουμε οτι βαζετε ενα χρονικο οριο με τον εαυτο σας ενα μηνα για να πετυχετε οσο περισσοτερους στοχους σας.Ποιους στοχους σας πιστευετε οτι μπορειτε να πετυχετε;
Printable View
Ας θεωρησουμε οτι βαζετε ενα χρονικο οριο με τον εαυτο σας ενα μηνα για να πετυχετε οσο περισσοτερους στοχους σας.Ποιους στοχους σας πιστευετε οτι μπορειτε να πετυχετε;
Αυτον τον μηνα εχω ως στοχο ν μην δαγκωσω τον οδοντιατρο αλλα ουτε να λυποθυμησω στο ιατρειο του για τον αλλο μηνα βλεπω σε κατι καλύτερο
Οποτε arntaben ελπιζω να πανε ολα καλα στο οδοντιατρειο χαλαρα και θα περασει η ωρα.
Εσενα ιπποτη πιο ειναι ο στοχος του μηνα?
Οι στοχοι μου ειναι να βγαινω να διασκεδαζω και να βρω την κοπελα να αγαπιομαστε και να εχουμε μια καλη σχεση.
Arntaben εφοσον εχεις και αλλους στοχους πες τους.
Turtle καλο ειναι που σου αρεσει το θεμα σκεψου τους στοχους σου και γραψε οτι θεωρεις σημαντικο.
Ο στόχος μου αυτό το μήνα είναι
1. να ξεκινήσω γιογκα που όλο το τρεναρω και
2. Να αποφασίσω να ψάξω στ αλήθεια για μια δουλειά και να μην λέω ότι ψάχνω και δεν βρίσκω.
Επίσης να μην καπνιζω τόσο στον χώρο που κοιμαμαι.
Οι στόχοι μου γι' αυτό το μήνα είναι:
1) Να στολίσω επιτέλους το σπίτι
2) Να πάω επιτέλους κι εγώ στον οδοντίατρο για να μην έχω προβλήματα μέσα στις γιορτές...
Cicada η γιογκα δεν ξερω πως ειναι αλλα πιστευω θα σε χαλαρωνει.Καλη αναζητηση εργασιας.Πιο καλα ετσι να μην μυριζει τσιγαριλα το δωματιο.
Κυκνε καλο ειναι να στολισεις το σπιτι θα σου φτιαξει τη διαθεση η γιορτινη ατμοσφαιρα.Ελπιζω και σε εσενα να περασει χαλαρα η ωρα στον οδοντιατρο που θα πας.
Σ' ευχαριστώ ιππότη κι εγώ το ελπίζω γιατί ο οδοντίατρος είναι ο ένας από τους δυο γιατρούς που δεν θέλω να πηγαίνω καθόλου, με φοβίζει πολύ (η ειδικότητα όχι ο συγκεκριμένος γιατρός που είναι πολύ καλός)...πρέπει να κάνω απονεύρωση σ' ένα δόντι και να βγάλω ένα άλλο είπε...ας κάνω την απονεύρωση γιατί με πονάει και το άλλο απ' τον καινούριο χρόνο...
Ολα καλα θα πανε και με τον οδοντιατρο που θα πας ηρεμα θα πας και θα τα καταφερεις.
Εγω εχω στοχο να προκριθω στο πρωταθλημα στην ιππασια να υιοθετησω ενα αδεσποτο και να βοηθησω οσους περισσοτερο μπορω