Originally Posted by
Loading...
Η σχέση του φίλου σου με το παιδί που λες, πώς είναι ακριβώς; Δεν είναι φίλοι μεταξύ τους;
Θα σου πω το εξής που έχω περάσει. Μου είχε εκμυστηρευτεί πολύ κοντινός μου άνθρωπος διάφορα πράγματα για την κοπέλα του. Χωρίς να την έχω γνωρίσει, για αρκετό καιρό. Όταν την γνώρισα τελικά, δεν ένιωθα σαν να γνώριζα έναν καινούργιο άνθρωπο... και επιπλέον χαιρόμουν που επιβεβαίωνα με τα ίδια μου τα μάτια, οτι η κοπέλα του φίλου μου ήταν όντως μια πολύ γλυκιά παρουσία (δεν εννοώ εμφάνιση, άσχετα αν τύχαινε να είναι και εμφανισιακά ωραία). Οπότε εκεί, στην όλη συναναστροφή μας, θα μπορούσε άνετα να με είχε παρεξηγήσει κάποιος τρίτος, ενώ από την πλευρά μου δεν υπήρχε ούτε η παραμικρή πρόθεση "πεσίματος". Εγώ δηλαδή ένιωθα οτι γνώριζα επιτέλους μια αξιόλογη κοπέλα η οποία μου διέλυε την "ανησυχία" που είχα για το αν είναι σε "καλά χέρια" ο φίλος μου. Αυτό όμως είναι το θετικό ενδεχόμενο. Γιατί εννοείται υπάρχουν και στόκοι (άντρες/γυναίκες), που δεν αναγνωρίζουν τί σημαίνει φίλος, και ούτε καταλαβαίνουν τα λεπτά όρια που υπάρχουν όταν μιλάμε για την νυν/πρώην ενός φίλου.
Οπότε, κολακευτικό σαν ιδέα, σίγουρα, να σε είδε το παιδί και να έπαθε την πλάκα του αλλά μη την αναπτύσσεις και πολύ αυτή την ιδέα στο μυαλό σου. Αν είναι χαζός ο τυπάς... σίγουρα θα κάνει κάποια εξαιρετική μαλακία απεναντί σου, που μάλλον θα την δει και πρώτος απ'όλους, το αγόρι σου. Γι'αυτό και μην του βάλεις τέτοιες ιδέες στο μυαλό του, αν δεν σου πει κάτι πρώτα εκείνος... Μιας και οι άντρες, μπορούμε να γίνουμε λίγο "υπερπροστατευτικοί" κάποιες φορές σ'αυτά τα θέματα.
Άμα σου στείλει βέβαια, κανένα "τρυφερό" μήνυμα στο fb, είναι απλά γελοίος. Πρώτα τον μπλοκάρεις, μετά το λες στο αγόρι σου, και τελειώνει εκεί το θέμα.
Απλά να σου πω οτι μου θυμίζεις περίπτωση κοπελιάς που της είχα κάνει κοπλιμέντο για το πόσο της ταίριαζε το μακιγιάζ που είχε κάνει ένα βράδυ, και αντέδρασε λες και της την έπεσα. Γυρίζω το βλέμα μου στο αγόρι της, για να του πω "Ρε μλκ, τί παίχτηκε μόλις τώρα;" και μου έκανε χειρονομίες του στυλ, "Άσε, μην την παίρνεις στα σοβαρά" κτλ. Φαντάζομαι πως δεν θα ισχύει η συγκεκριμένη συνειρμική μου σκέψη, για την περίπτωση που μας γράφεις!