Ποιο ειναι το θεμα που σας αρσει πιο πολυωστο φορουμ? ( ενοω απο της κατηγοριες )
Εμενα μου αρεσει πολυ να χαζευω στο activity stream γτωετσι βλεπω ολα τα θεματα και τις προσφτες απαντησεις ενω επιλεγω που θα απαντησω εσεις?
Printable View
Ποιο ειναι το θεμα που σας αρσει πιο πολυωστο φορουμ? ( ενοω απο της κατηγοριες )
Εμενα μου αρεσει πολυ να χαζευω στο activity stream γτωετσι βλεπω ολα τα θεματα και τις προσφτες απαντησεις ενω επιλεγω που θα απαντησω εσεις?
Arntaben πως πάμε στο Activity Stream???
egv ετσι κανω εδω και χρονια
εγω βλεπω παντα today's posts
Κι εγω κοιταω τα θρεντς , κι αν μου φανει καποιο ενδιαφερον , απο τον τιτλο , το διαβαζω .
Εγω εχω κανει περιηγηση σχεδον σε ολες τις ενοτητες/κατηγοριες. Αναλογα τον χρονο και το ενδιαφερον διαβαζω και παλαιοτερα θεματα που συγγενευουν με δικους μου προβληματισμους.
εγώ κάτι άλλο ήθελα να γράψω αλλά έω ας μην κάνω θέμα και για αυτό. εδώ μου δίνεται η ευκαιρία.....λοιπόν, εθίζομαι στο φόρουμ σιγά-σιγά. το έχετε και εσείς; μπαίνω συνεχώς. το αγαπημένο μου μέρος είναι το γενικά γιατί ανανεώνεται συνεχώς και άρα βρίσκει διέξοδο ο ...εθισμός χα χα
ευσ αρταμπεν μαλλον εγινεσ πιο κοινωνικη απλα
Βασικα εκανα αρκετα φιλαρακια εδω οποτε ειναι και αυτος ενα λογος εθισμου
εδω μεσα για να κανουμε καμια πολυκατοικια καλοι ειμαστε με τα τουβλα που πεταει ο καθενασ μασ
εγω ειμαι ο στοκοσ ενωνω τα τουβλα