Καλησπερα σας σε ολους ειμαι 18 και εχω μερικα ερωτηματα, στις 3 Δεκεμβριου δηλαδη ακριβως 2 εβδομαδες πριν εκανα χειρουργειου για βραχυ χαλινο, εχθες (16 δεκεμβριου) αυτοικανοποιηθηκα για πρωτη φορα με επιτυχια... Λογο του βραχυ χαλινου που ειχα τοτε δεν μπορουσα σε πληρη στυση να το κατεβασω τερμα το πετσακι απο μικρη ηλικια, μονο οταν δεν ηταν σε πληρη στυση μπορουσα να το κατεβασω τερμα. Οι προβληματισμοί μου ειναι οτι εχθες που το εκανα, σε πληρη στυση δεν το κατεβασα τερμα απο φοβια μην πονεσω. Ειναι φυσιολογικο να μην μπορω να το κατεβασω, αν υπολογισουμε οτι απο τοτε που ημουν μικρος δεν μπορουσα να το κατεβασω και οτι τωρα ειναι η πρωτη φορα χωρις χαλινο. Εαν σιγα σιγα με την αυτοικανοποιηση το κατεβαζω θα "ανοιξει" και θα το κατεβαζω φυσιολογικα και ευκολα χωρις να νιωθω τιποτα; Εχθες που προσπαθησα ενιωθα καπως περιεργα δεν το λετε ουτε πονο ουτε τσουξιμο δεν μπορω να προσδιορισω πως ενιωθα σε εκεινο το σημειο αλλα κατι μου ελεγε μην το κανεις μην το κανεις θα πονεσεις. Μπορω να βαλω καποιου ειδους κρεμα, η οτιδηποτε να με βοηθησει να γινει πιο χαλαρο το πετσακι ωστε να το κατεβαζω; Εν ολιγης και με συντομια, με τον χρονο θα γινει φυσιολογικο, υπαρχει καποιου ειδους κρεμα για βοηθεια; ή να παω για περιτομή και να ησυχασω; Ευχαριστω.