Εβγαλ τους φρονιμιτες μου χτες λοιπον εχω να φαω απο χτες στις 2 ωρα το μεσιμερη περνω ντεπον μαξ και αντιβιωση ceclor.επειδη ομως τα επερνα με αδειο στομαχι εχω ταση για εμετο ξερει κανεις τι πρεπει να κνω τωρα?
Εχω φρικαρει
Printable View
Εβγαλ τους φρονιμιτες μου χτες λοιπον εχω να φαω απο χτες στις 2 ωρα το μεσιμερη περνω ντεπον μαξ και αντιβιωση ceclor.επειδη ομως τα επερνα με αδειο στομαχι εχω ταση για εμετο ξερει κανεις τι πρεπει να κνω τωρα?
Εχω φρικαρει
η θα φασ και θα τα βγαλεισ η θα φασ και θα χορτασεισ και θα σου φυγουν ολα
παντωσ αμα φασ φαε λιγο κανα τοστ και σιγα σιγα μπουκια μπουκια για να βλεπεισ
αμα θα τα βγαλεισ κι αμα τα βγαλεισ τι σε απασχολει το πολυ πολυ να κανεισ εμετο
να κανεισ το μπανακι σου και μετα να φασ σιγα σιγα κανα τσαι με λιγο ψωμι τετοια
παντωσ αμα δε θεσ να φασ κανε μπανιο βοηθαει
Δεν μπορω να φαω τοστ γτ ειμαι προσμενη απο τους φρονιμητες και δεν.πρεπει να κανω εμετο γτ θα σπασουν τα ραμματα
α οκ τοτε δεν ξερω τι να κανεισ εγω θα πινα κανενα χυμο αλλα δε μου χει τυχει δε ξερω
μπανιο μην κανεισ τωρα που το σκεφτομαι γιατι μπορει να τα βγαλεισ μπορει και να ηρεμησεισ
δεν ειναι σιγουρο πωσ θα σε πιασει παρε το γιατρο τηλεφωνο και ρωτα για το τσαι αμα μπορεισ να πιεισ
τσαι με μελι ψηφιζω εγω με μπολικο μελι διαλυμενο ξερεισ
πηγαινε σε ενα φαρμακειο,ισως σου δωσει ενα ζαντακ για το στομαχι,συννηθως το περνεις μαζι με την αντιβιωση οταν αυτη ειναι δυνατη
απο την πεινα ειναι εγω πιστευω για να μην το ξαναπαθεισ πινε χυμουσ και τσαγια
αμα δε θεσ να τρωσ και καμια σουπα απο αυτεσ τισ ετοιμεσ εγω αλλη λυση δε βλεπω
εγω παντωσ αλλα φαρμακα δε θα παιρνα
Το θέμα κλειδώνεται επειδή δεν αφορά την ψυχολογία. arntaben, καλύτερα να επικοινωνήσεις με το γιατρό σου, μην το διακινδυνεύεις ζητώντας συμβουλές που μπορεί και να μη σου κάνουν καλό ή να σε βλάψουν.