Αποτυχία στις Πανελλήνιες ...
Βλέπω τις βάσεις 2003 κ 2012 που έδωσα αν εξαιρέσουμε τη βλακεία να μην ξαναδώσω μετά ακριβώς από το ΙΕΚ που πήγα και έβγαλα περνούσα σε κάτι σχολές που ούτε που δήλωσα που ούτε καν είχα σκεφτεί ( καθότι διάβαζα μόνη μου και δεν απευθύνθηκα σε κάποιο φροντιστήριο για βοήθεια γιατί το θεώρησα περιττό ) δεν ξέρω τι λένε οι άλλοι ότι οι Πανελλήνιες δεν είναι το τέλος του κόσμου ... Πάντως εγώ νοιώθω το βάρος της αποτυχίας στη ζωή μου σαν κόμπο στο λαιμό μου μόνιμο ! Ποιος είπε ότι και τι έγινε ... ? Μήπως υπάρχουν πολλές δουλειές για μερικώς ειδικευόμενους ή ανιδίκευτους εργάτες .. όχι υπάρχουν όμως καλές σχολές που αν της βάλει κάποιος στόχο και προτεραιότητα δεν αντιμετωπίζει τον εφιάλτη που ζω όλα αυτά τα χρόνια .. το αδιέξοδο ... το βραχνά ... τι θα κάνω δεν ξέρω πλεον .. συνεχώς ψάχνομαι .. ο καιρός έχει περάσει .. και δεν οδηγεί πουθενά ..είμαι μια ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΗ ΔΙΑ ΠΑΝΤΟΣ ! Κ ΔΕΝ ΜΕ ΑΓΑΠΑΩ ΚΑ ΘΟ ΛΟΥ !!!! Κι ούτε ποτέ θα βρεθεί κανείς να με ΑΓΑΠΗΣΕΙ τόσο αποτυχημένη που είμαι ! ΑΣ ΠΕΘΑΝΩ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ..ΣΕ ΟΛΑ ΜΟΥ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΗ !