Φόβος για καρκίνο του μαστού.
Καλησπέρα σε όλους και Χρόνια πολλά.
Εδώ και 4μιση χρόνια ζω έναν εφιάλτη που δεν λέει να τελειώσει....όλα άρχισαν όταν μου έκανε ψηλάφηση μαστού η γυναικολόγος μου και είδε ένα ελάχιστο έκκριμα από τον ένα μαστό.Έκανα κυτταρολογική και είχε θηλώδης ομάδες,η μαστογραφία ψηφιακή οκ και το υπερηχογράφημα το ίδιο.Μετά από 6 μήνες πήγα σε μαστολόγο και μου είπε να μην ανησυχώ.Η ζωή μου είχε γίνει κόλαση,υπέφερα ήδη από κατάθλιψη και υποχονδρίαση και αυτό ήταν το κερασάκι στην τούρτα για μένα.
Πολύ συχνά έμπαινα και μπαίνω στο ίντερνετ και ψάχνω για αυτό το σύμπτωμα....έχω διαβάσει πολλά από το πιο απλό μέχρι και το πιο επικίνδυνο.Ο μαστολόγος με βλέπει κάθε 6 μήνες και κάθε χρόνο κάνω την ψηφιακή μαστογραφία.Το έκκριμα συνεχίζεται μόνο όταν πιέσω την θηλή.Τον άλλο μήνα είναι ο χρόνος που πρέπει να πάω πάλι για μαστογραφία...με έχει πιάσει πανικός,μόνο που το σκέφτομαι τρελαίνομαι,δεν αντέχω να μάθω ότι έχω κάτι,δεν με νοιάζει τόσο για άλλο πρόβλημα υγείας όσο για τον καρκίνο...έχω εμμονή.Έχω πάει σε ψυχιάτρους ,ψυχολόγους αλλά τίποτα....ούτε τα αντικαταθλιπτικά με βοηθάνε πια...τα παίρνω 9μιση χρόνια.
Αν κάποια φίλη από το φόρουμ έχει ανάλογη εμπειρία ας μου γράψει ....εύχομαι σε όλους υγεία σωματική αλλά και ψυχική...εμείς που υποφέρουμε γνωρίζουμε πόσο πολύτιμη είναι!!