Μαλλον γνωρισα αλλον ανθρωπο...
Γεια σας ! Χρονια πολλα σε ολους!!!
Εδω και τρεις μηνες εχω γνωρισει εναν ανθρωπο που εχουμε διαφορα ηλικιας εφοσον εγω ειμαι 39 και εκεινος 52. Οταν γνωριστηκαμε κολλησαμε αμεσως. Ειχαμε ολη μερα επικοινωνια με μηνυματα και τηλεφωνα. Ομως,λογω δουλειας υπαρχει αποσταση και θα επρεπε να συναντιομαστε τα σαββατοκυριακα. Βεβαια δεν ειναι και καμια φοβερη αποσταση διοτι βρισκεται σε μια πολη μια ωρα με τον προαστιακο και εγω ειμαι αθηνα. Εγω αποδεχτηκα την κατασταση και λεγοντας αποδεχτηκα ενα κινητικο προβλημα που εχει μετα απο ενα τροχαιο που ειχε και ειναι σε φαση αποκαταστασης ( δεν μπορει να περπατησει κανονικα, κουτσαινει δλδ,και εχει ενα θεμα με το ενα χερι του). Ομως επειδη ηταν πολυ γλυκος και επικοινωνουσαμε τελεια δεν με απασχολησε παρα μονο στην αρχη. Ομως τον τελευταιο καιρο ειμαι σε αδιεξοδο.
Εχουν συμβει πολλα και ειμαι πολυ προβληματισμενη. Ο λογος ειναι οτι εκεινος λιγο το προβλημα υγειας του λιγο το οικονομικο(απ οτι μου ειπε δεν πληρωνονται κανονικα) αρχισε να εχει νευρα και να ξεσπαει σε μενα και να μου λεει οτι τον πιεζω και τον πνιγω. Εγω το μονο που του ζητουσα ηταν να συναντιομαστε και εκκεινος απαντουσε θα δουμε,δεν ξερω,δεν μπορω. Βεβαια μου ελεγε οτι κανονιςε να βγει,να παει σε γιορτες,και πως δεν ειναι ακομα καιρος να με γνωριςει στους φιλους του και στον κυκλο του. Με καποιο τροπο ενιωσα οτι με εκρυβε και αρχισα να προβληματιζομαι γτ δεν σηκωνε το τηλεφωνο οτσν μου ελεγε οτι ητσν σε καποια γιορτη. Και γενικα ειχε πολλα νευρα και μου ειπε μια μερα οτι θα ναι καλυτερα να χωρισουμε οτι δεν μπορει να ανταπεξελθει σε αυτα που ζηταω λογω προβληματοςκαι οτι ειναι μεγαλο για μενα. Εγω ομως τον εχω ερωτευθει και ηρθα σε αδιεξοδο και του ειπα οτι δεν θελω να χωρισουμε. Περασαμε μεγαλη ενταση,φωνες ,κλαμματα και καποια στιγμη που τον ζορισα μου λεει οτι μου εχει κρυψει κατι. Οτι εχει 2 παιδια και επεσα απο τα συννεφα γτ ειχα ονειρευθει διαφορα και τον ειχα στο μυαλο μου σαν εργενη. Βεβαια τον ρωτουσα πως και δεν εχει κανει κατι και μου ελεγε απο επιλογη. Το ψεμα του με εχει προβληματισει πολυ αλλα εγω εχω κολλησει και δεν θελω να τον αφησω.
Μια αλλη μερα μιλουσε στο κινητο του και καταλαβα ενω ειμαι ενας ανθρωπος πολυ ηρεμος και καθολου καχυποπτος οτι μιλουσε σε αλλη γυναικα. Ισως το ενστικτο με προστατεψε και οτσν τον ρωτησα μου ειπε οτι ειναι ενας συναδερφος . Βεβαια εκανα κατι που δεν με αντιπροσωπευει ανοιξα το κινητο και ειδα οτι ηταν γυναικα και οτι μιλουσανε πολυ ανετα σαν να κανονιζανε συναντηςση. Επαθα σοκ. ημουν εγω μπροστα και μιλουσε σε αλλη γυναικα. Βεβαια ειναι και κατι ακομα που εχω πολυ στεναχωρηθει ειδα μια μερα που χαζευα στον υπολογιστη του να κανει cyber sex με αντρα. Ολα αυτα με εχουν κανει να χασω τον υπνο μου,εχω τρελαθει που ερωτευθηκα εναν ανθρωπο χωρις να ξερω ποιος ειναι. Το αποκορρυφωμα ειναι οτι ακομα ειμαι κολημμενη και με καλεσε σπιτι του τα χριστουγεννα κια εγω δεχτηκα και πηγα. Γιναν καποιες συζητησεις και καταλαβα οτι κανει το χαβαλε του ,δεν θελει δεσμευσεις ,και υποχρεωσεις αλλες. Κι εγω εκει κολλημενη και αμετακινητη.. Δεν ξερω τι να κανω .;;