Γεια σας παιδια. θελω να με βοηθησετε. δεν μπορω να καταλαβω αν ειμαι ερωτευμενη η οχι.ειμαι σε σχεση με ενα αγορι εδω και 1 χρονο και 3 μηνες. περναμε καλα. δεν λεω. τον βλεπω καθε μερα στο σχολειο. βγαινουμε συχνα. γενικα ειμαστε αξιοζηλυετοι. η σχεση μας ειναι η ιδανικη. πολυ θα ηθελαν να ειναι σαν κ μας. αλλα το θεμα μου ειναι οτι μια φορα την εβδομαδα εχω προπονηση. και μαρεσει ο δασκαλος μου. κανουμε ιδιαιτερο μαθημα. ειναι 20 χρωνων και εγω 17. αυτη τη μια φορα που εχουμε προπονηση εχουμε σωματικη επαφηη.. ειναι ο καβαλιερος μου στο χορο. και γενικαα τον εχω συνεχεια στο μυαλο μου.. μπαινωω φβ για να βλεπω το προφιλ του. χτυπαει η καρδια μου καθε φορα που εχω προπονηση. ανυπομονω να τον δω στις προπονησεις.. οταν κανουμε ιδιαιτερα δν χορταινω να τον βλεπω κ να τον ακουω. και να χορεουμε αγκαλιαα.. εχει σχεση αλλα παρολο που θα ηθελα να ειναι μαζι μου, χαιρομαι που ειναι καλα και ειναι χαρουμενος. επεισης η κολλητη μου με κανει ερωτησεις οπως ..αν ειχα την ευκαιρια να χωρισω κ να ειμαι μαζι του τι θα εκανα. και εγω λεω ναι. θα ηθελα πολυ να ειμαι μαζι του. αλλα δν ξερω αν ολο αυτο ειναι αποθυμενο η απλα τον θελω. γιατι πριν ξεκινησουμε να χορευουμε μιλουσαμε καπως διαφορετικα. τελικα αλλαξε ολο αυτο. βλεπω ονειρα μαζι του..παω να κανω κατι με το αγορι μου (παραπανω) και σκεφτομαι αυτον.. δεν ξερω τι να κανω. περσι που χορευαμε οι σχεσεις μας ηταν πολυ τυπικες. αλλα φετος γελαμεεε μιλαμε πιο πολυ και φαινεται οτι με βλεπει φιλικα. αλλα εστω και αυτο μου αρκει. μου αρεσει που για αυτον ειμαι εστω κ φιλη.. τι να κανω.;; να το αφησω να δω μπας και το ξεπερασω;; η να χωρισω μ το αγορι μου για να μην τον κοροιδευω αλλο; να το συζητησω με τον αγορι μου; η θα ειναι πολυ ασχημο; ειναι κ 3η λυκειου..κ δν θελω να τον στεναχωρησω.. γτ φαινεται οτι νιωθει πολλα πραγματα για μενα και κανει ονειρα για το μελλον. επισης εχω βαλει οριο στον ευαυτο μου..αυτη τη χρονια οσο μπορω να τον στηριζω για να μην γινω η αιτια που δν θα γραψει καλα στις πανελληνιες..αρα φετος...οχι. δν θα τον χωρισω. για πειτε μου την γνωμη σας. να επισημανω οτι δν ειμαι καμια εξωλης και προωλης. δεν κανω ξεπετες. κανω μονο σχεσεις, και μεγαλες. οχι του 1 μηνα. περιμενω συμβουλεες. και σας ευχαριστω προκαταβολικα :)