Αγχος για το μελλον της σχεσης
Γεια χαρα και καλως σας βρηκα.........
Ειμαι 25 χρονων και εδω και 8 μηνες περιπου εχω σχεση με μια κοπελα με την οποια ειμασταν φιλοι για 2 χρονια....Ολους αυτους τους μηνες ειμασταν μια χαρα με ελαχιστους τσακωμους,αλληλοκατανοηση και γενικοτερα τέλεια με ολη της σημασια της λεξης.....Προσφατα πηγαμε ενα τριημερο το οποιο ηταν απο καλυετρα τριημερα της ζωης μου.Της ανοιχτηκα και μου ανοιχτηκε για ακομη μια φορα και καταλαβα και καταλαβε ποσο πολυ θελουμε ο ενασς να εινια διπλα στον αλλο....Την μερα που γυρισαμε και αφου την πηγα σπιτι της και μετα θα πηγαινα σε ενα μαγαζι που ηταν καποιοι φιλοι μου που ειχα να τους δω μηνες (ειναι στρατιωτες) ενιωσα ενα απιστευτο αισθημα 'κενου' το οποιο με εκανε να σκεφτομαι οτι δεν εγινε και τιποτα που περασα καλα το τριημερο,δεν εγινε και τιποτα που θα δω τα παιδια που εχω να δω μηνες και γενικοτερα αισθημα του τυπου 'δεν νιωθω τιποτα και για κανεναν'........Ολο αυτο το θεμα μου εχει δημιουργησει εδω και μια βδομαδα ενα αγχος μηπως και ξαφνικα τελειωσαν ολα αυτα που ενιωθα για την κοπελα μου μεσα σε λιγες ωρες(πρωι ειμασταν μαζι και το βραδυ μου ηρθε εκεινο το συναιθημα) και τρελαινομαι με την ιδεα οτι μπορει να εχει συμβει αυτο....Αγχωνομαι μηπως αυτο το κενο που νιωθω τωρα δεν ειναι προσωρινο και απλα τελειωσαν τα αισθηματα μου για αυτην....Απο την αλλη μου εχει γινει εμμονη και το σκεφτομαι ολη την μερα στην κυριολεξια...Αν την χασω θα φρικαρω τελειως....Τι εμπλοκη ειναι αυτο που εχω παθει???