καλησπέρα, χρόνια πολλά κ καλή χρονιά σε όλους. η χρονιά μπήκε ήσυχα κ με βρήκε σε καλύτερη κατάσταση από ότι ήμουν τόσους μήνες. δεν ξέρω αν φταίει ο χωρισμός μου, τα ψέματα που έχω ακούσει από εκείνον κ από τις προδωσίες που έχω βιώσει (από οικογένεια, φίλους, σχέση) αλλά πλεον δεν μπορώ να είμαι όπως πριν. η αλήθεια είναι ότι σαν άνθρωπος είμαι αρκετά αγαθιάρα κ προσπερνάω εύκολα καταστάσεις κ γενικά πιστεύω εύκολα σε ανθρώπους. λάθος το ξέρω. εχτές ήρθε κ το κερασακι στην τούρτα. έχω μι φίλη από το λύκειο που τον τελευταίο χρόνο είχαμε έρθει πιο κοντά. γενικά δεν ταιριάζουμε πολύ σε απόψεις αλλά μέχρι σήμερα δεν είχα κάποιο θέμα. εκείνη έχει μια σχέση εδώ κ 2 χρόνια η οποία δεν πηγαίνει καλά. κατά την γνώμη μου πάντα ο εγωισμός της είναι τεράστιος κ δημιουργεί θέματα εκεί που δεν πρέπει να υπάρχουν (π.χ κρατήσανε το αγόρι της 2 ώρες παραπάνω στη δουλειά κ αντί να γκρινιάζει εκείνος, έπεσε να τον φάει λέγοντας του ότι αν ηταν άντρας έπρεπε να φύγει στην ώρα του). τέλος πάντων. τους τελευταίους μήνες λέει πως δεν θέλει να είναι μαζί του, αλλά δεν φεύγει κιόλας γιατί δεν θέλει να είναι μόνη της κ περιμένει να βρει κάποιον για να μπορέσει να τον αφήσει (φού πρωτα όμως σιγουρευτεί, όσο γίνεται, ότι είναι καλύτερος ο άλλος). πριν απο 2 μήνες είδε κάποιον που της αρέσει κ άρχισε να τον πλησιάζει. κάποια μέρα μου ζήτησε να παω μαζί της για να τον δω κ να της πω την γνώμη μου κ μετά από πολλά πήγα (ΛΑΘΟΣ) εκείνη του είπε βέβαια ότι έχει σχέση κ έτσι εκείνος άρχισε να την πέφτει σε εμένα με πολύ πιέστηκο τρόπο. το πρώτο πράγμα που έκανα ήταν να της το πω κ μετά να του το ξεκόψω γιατί έτσι κ αλλιώς δεν μου άρεσε ούτε σαν εμφάνιση, ούτε σαν συμπεριφορά αλλά κ να μου άρεσε δεν θα έκανα ποτέ τίποτα μαζί του εφόσον ήταν η φίλη μου από πίσω. εκείνη μόλις το έμαθε άρχισε να τον θαύει κ να απορρεί πως είναι δυνατόν να κοίταξε εμένα ενώ ήθελε εκείνη κ ότι πάλι καλά που δεν έφυγε από την σχέση της κ έδειξε από νωρίς τι είναι κτλ κτλ κτλ. εχτές λοιπόν φαγόθηκε να του πούμε να έρθει να κάτσουμε στο σπίτι μου να παίξουμε κ να φάμε φιλικά για να τον κρατήσουμε τουλάχιστον για παρέα. εδώ να πω πως μόνο εγώ είχα το κινητό του γιατί κ καλά δεν ήθελε να το δώσει στην φίλη μου για να μην της δημιουργήσει πρόβλημα. όταν της είπα να του στείλει εκείνη μήνυμα μου είπε να το κάνω εγώ. (άλλο ένα ΛΑΘΟΣ) του είπα να έρθει κ ήρθε. εκείνη πήγε κ κάθησε δίπλα του (πιο δίπλα δεν είχε) κ του είπε (ψέματα) ότι χώρισε. το αποτέλεσμα με έγραφαν όλο το βράδυ, έφυγαν μαζί κ βέβαια το μόνο που δεν έγινε είναι να το κάνουν, από ότι φρόντισε να μου πει με τρομερή έπαρση πρωι πρωι που με πήρε τηλέφωνο κ βεβαίως δεν ξέχασε να μου πει πόσο υπέροχος είναι κ πόσο τέλειος. το τι κάνει μαζί του δεν με αφορά αυτό που με πείραξε είναι το ψέμα ότι δεν θέλει καμία επαφή κ το γεγονός ότι μου το έφερε ύπουλα για να του πω να έρθει κ πάνω στις δικές μου πλάτες να κάνει ότι έκανε. έχω θυμωσει πολύ. δεν ξέρω τι να κάνω. να το παρβλέψω ή να το τελειώσω...αξίζει;ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας!!!!