Quote:
Originally posted by Λιαδα
Είμαι σε αναζήτηση τρόπου απεξάρτησης από οπιούχα και αλκοόλ.
Κατέληξα σε κάποια ιδιωτική νευρολογική κλινική, από όπου έφυγα τρέχοντας όμως μόλις έφτασα στο δωμάτιο. Ο λόγος είναι ότι κανείς δεν με ενημέρωσε για τα πρακτικά της διαμονής (έλεγχος των αποσκευών μου, παρακράτηση αυτών έτσι κι αλλιώς, και φύλαξη τους. Ότι χρειαζόμουν δηλαδή θα έπρεπε να το ζητάω από την \" o Θεός να την κάνει Νοσηλεύτρια\", και θα έπρεπε να υποστώ και σωματική έρευνα.).
Με κόστος 240 € την ημέρα, (1500 € προκαταβολή τα οποία χάνω αν αποχωρίσω πριν το πέρας των 10 ημερών που διαρκεί η θεραπεία!!) θα περιμενα αν μην τι άλλο πιο συγκεκριμένη ενημέρωση όπως επίσης πιο “ανθρώπινους” τρόπους συμπεριφοράς από το νοσηλευτικό προσωπικό.
Παρακαλώ αν κάποιος – α, έχει ανάλογη εμπειρία ας με ενημερώσει.
Είμαι πελαγωμένη.....απελπισμένη... .τρομοκρατημένη........
Το ζητημα ειναι τι εισαι διατεθιμενη να κανεις για τον ευατο σου.Υπαρχουν πολλα προγραμματα κρατικα και ιδιωτικα τα οποια υποσχονται λαγους με πετραχυλια και λιγα ειναι αυτα που πραγματικη τους εννοια ειναι ο ανθρωπος κι οχι το χρημα. Το οτι επεσες στη 2η κατηγορια δεν θα επρεπε να σε τρομοκρατει αλλα να σε κανει πιο προσεκτικη.Αν και δεν γνωριζω πολλα για το 18Ανω εχω ακουσει καλα λογια,αλλα εγω θα σου προτεινα να πας και μια βολτα απο τους Ν.Α.Το θετικο ειναι οτι εισαι προς την αναζητηση και αυτο ειναι το πρωτο και σημαντικοτερο βημα μην απελπιζεσαι υπαρχουν λυσεις για το προβλημα.