Originally Posted by
Macgyver
ρεα , οσον αφορα την εμφανιση της , δεν λεει τιποτα οτι δεν στελνει φωτο , ουτε η προηγουμενη , η 31 μουστειλε φωτο , κι οταν συναντηθηκαμε , Αθηνα μενει , ειδα μια ελκυστικη κοπελα , ειχα και μια πρωην , αυτη κουκλαρα κανονικη , η οποια αρνειτο να βγαλει μια φωτο !! δεν θεωρω δωρο το -35, 36 , μπορω να εχω νεωτερες κοπελες , με προοπτικες , παντα ειχα ενα καλο go με το αλλο φυλο ..........δεν εχει καθολου κατεσραμμενη αυτοπεποιθηση , δεν θελω να πω τις ενασχολιες της , για ευνοητους λογους , αλλα ειναι ενασχολιες ανθρωπου με αυτοπεποιθηση , αλλωστε μενει μονη τωρα , στην σχολξη που περασε , και λες μετα απο χιλια μνμτα να μην την εχω ψυχολογησει , αν ειναι διαταραγμενη , εχω κανει νυξεις για διακοπη σχεσεων , αλλα δεν το δεχεται , με θεωρει κατι πολυτιμο γι αυτην , εναν ειλικρινη και διασκεδαστικο ανθρωπο με χιουμορ που δεν θιγει τον αλλον , που ειμαι , κι εγω την θεωρω το ιδιο . Και φιλες εχει , και βγαινει εξω . Εχω ρωτησει για πατερα ,αλλα δεν υπαρχει λογος ανησυχιας , ξερει πως να κρυφτει , μονο χαζη δεν ειναι ............μιλαμε για καποιον νεαρο που της αρεσει , και της λεω ελευθερα την γνωμη μου , αυτο παντα τοχα , δεν εχω ζηλεψει ποτε μου γυναικα , ουτε μεχει εγκαταλειψει γυναικα ποτε ...............................τους αφηνω πολυ ελευθερο χωρο , κι ελευθεριες , μπορει να μου μιλησει για οτι της κανει κεφι , την κανω να γελαει , και αυτη ειναι η συνταγη ( + μερικα αλλα ) για να μην ξεκολλαει μια γυναικα ..........................μεχρι τωρα τουλαχιστον !!!