αν δεν ξερατε την ηλικια σας , δεν σας την ειχε πει ποτε κανεις , ποσο χρονων θα σας υπολογιζατε , οχι βασει εμφανισης , βασει αισθησης ........
Printable View
αν δεν ξερατε την ηλικια σας , δεν σας την ειχε πει ποτε κανεις , ποσο χρονων θα σας υπολογιζατε , οχι βασει εμφανισης , βασει αισθησης ........
Εγω κανα 35αρι ........
Εγω γυρω στα 40 απ οτι μου λενε
Βάσει εμφάνισης μικρή(μπορεί να σας το επιβεβαιώσει και η Παυλίνα) , βάσει αίσθησης 60 λίαν επιεικώς. :p
Κι εγω πενηντα πεντε με εξηντα χτυπαω χαλαρα εμφανισιακα τριανταρησ νομιζω
Παρακαλω μη μου προσβαλετε τα 60+ ευχομαι οταν θα ειστε σε αυτη την ηλικια να ζησετε οσα δεν ζησαμε νεοι με γνωση και επιγνωση εστω και τοτε....!!!!
42 καβατζωμενα.
τωρα τελευταια στο γυμναστηριο μου μιλανε στον πληθυντικο. δεν τολμω να σκεφτω γιατι το κανουν
Νιωθω 30...
Παυλίνα μου!!! <3 <3 <3
Ναι, είναι ανυπόφορο.... Δε με ενοχλεί που ξεχνάω να βγω από το σπίτι, με αποτέλεσμα να βγαίνω μια φορά τον μήνα και αν...! Δε με ενοχλεί αν στερούμαι πράγματα, δεδομένης της κατάστασης...! Με ενοχλεί που εφευρίσκω τρόπους να υποφέρω και να υποβάλλω τον εαυτό μου στη διαδικασία να σκέφτεται ΠΑΝΤΑ το χειρότερο σενάριο, σε σημείο να φτάνω να νιώθω ότι πλησιάζει το τέλος μου...! Ποια 60 και ποια 70, 90 καραμπινάτα!!! :p
είμαι 23 στα 24 αλλα αν δεν ήξερα την ηλικία μου θα με έκανα για 27-28 γιατί σε πολλά θέματα είμαι πιο ώριμη από κορίτσια της ηλικίας μου..
αλλα όσον αφορά την εμφάνιση, θα με έκανα μέχρι και 3 χρόνια μικρότερη από την πραγματική μου ηλικία..
Είμαστε συνομήλικες...:) Και εσύ μικρουλάκι φαίνεσαι!! <3
Όσο είμαι στην πραγματικότητα.
Οχι ποσο φαινεστε , ποσο αισθανεσθαι ..............