ΤΡΟΜΕΡΕΣ ΕΝΑΛΛΑΓΕΣ ΔΙΑΘΕΣΗΣ. ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΤΩ ΕΙΔΙΚΟ;
Καλησπερα σε ολους..Τους τελευταιους 3 μηνες αντιμετωπιζω τρομερες εναλλαγες διαθεσης...Τωρα ειμαι καλα και σκεφτομαι θετικα.Σε 20 δευτερολεπτα μπορει να εχει μπει στο κεφαλι μου το χειροτερο πραγμα που υπαρχει...Εχω αλλαξει σαν χαρακτηρας..Δεν γελαω εχω χασει την ορεξη μου για οτιδηποτε με εκανε χαρουμενη πριν..Προτιμω να αποφευγω οποιαδηποτε επαφη και να μενω μονη μου..Ακουγοντας τραγουδια και παιζοντας παιχνιδια στο ιντερνετ..Εχω αλλαξει μεχρι και μουσικα ακουσματα.Πηγα απο την μια ακρη στην αλλη..Μενω με την μητερα μου με την οποια εχουμε μια διαρκη ασυννενοησια και δεν τα παμε και ιδιαιτερα καλα.Και ενας λογος ειναι το οτι ειχα HPV και καθε φορα που τα βλεπει σκουρα μου κοπαναει ενα " κοιτα μην μας κολλησεις και τιποτα με την αρρωστια που κουβαλας και ποιος ξερει τι αλλο εχεις " και αλλα τετοια αγαπησιαρικα.Τα οποια ειναι πολυ σκληρα να τα ακους και ιδιαιτερα απο την μητερα σου.Επισης με εχει καταβαλλει πολυ το οτι ενω δουλευα 3 χρονια σερι και τα 2 τελευταια χρονια το πρωι δουλευα και το απογευμα πηγαινα σχολη,ειχα μια γεματη ημερα και τωρα ξαφνικα εδω και 6-7 μηνες βρεθηκα ανεργη και ολη μερα στο σπιτι..Ταμειο ανεργιας 270 ευρω που τα περισσοτερα πανε στο σπιτι και μενουν καποια για μενα.Τα τσιγαρα του μηνα,δηλαδη.Την μια στιγμη αγαπω τα παντα και τη ζωη και την αλλη στιγμη σκεφτομαι το...τερμα της..Να επισκεφτω εναν ειδικο; Ευχαριστω πολυ οποιον διεθεσε λιγο απο τον χρονο του να διαβασει το προβλημα μου.Ελπιζω να μην σας κουρασα πολυ.