Παιδιά καλησπέρα,είμαι νέος στο φόρουμ και δεν περίμενα ποτέ η αλήθεια είναι οτι θα φτάσω σε σημείο να γράφω για το θέμα μου.Η αλήθεια είναι πως είμαι ιδιαίτερα ενοχικός επειδή οι δικοί μου άνθρωποι είναι οκ,ζουν τη ζωή τους χωρίς κανένα τέτοιο θέμα ενώ εγώ αναγκάζομαι και περνάω από διάφορες διακυμάνσεις που άλλωτε με εξαντλούν στα πρόθυρα να φοβάμαι για το μέλλον ενώ άλλωτε είμαι γενικά ισορροπημένος.Εδώ και ένα χρόνο μετά από ένα περιστατικό απώλειας στύσης με την κοπέλα μου έχω αναπτύξει κάποιες ιδεοληψίες οι οποίες δεν με αφήνουν σε ησυχία.Για την ακρίβεια άλλωτε με αφήνουν ενώ άλλωτε επανέρχονται.Συγκεκριμένα ανέπτυξα φοβία μήπως γίνω ομοφυλόφιλος,ανέπτυξα φοβία μήπως πάθω κάποια ψυχική ασθένεια(σχιζοφρένεια κλπ),ανέπτυξα φοβίες θρησκευτικού περιεχομένου και όλα αυτά με την μορφή ιδεοληψιών που άλλωτε έρχονται με ένταση ενώ άλλωτε μένουν ανενεργές.Για μεγάλο διάστημα ήμουν οκ(μήνες) ενώ ήμουν σίγουρος οτι είχα βρει την αιτία που πηγάζουν,προσπάθησα να εξοικειωθώ με αυτές τις σκέψεις και ήμουν πολύ καλά για ένα διάστημα.Ωστόσο έχει τον τελευταίο καιρό τώρα(εδώ και δυο μήνες που οι φοβίες μου επανήλθαν δριμύτερες άλλοτε με υφέσεις και άλλοτε με εξάρσεις) με το αποκορύφωμα τις τελευταίες 4-5 μέρες να νιώθω σαν να έχω πάθει κατάθλιψη(υπνηλία,πονοκέφα λος,ζαλάδες,αστάθεια,δυσκο� �ία συγκέντρωσης,αυξημένο άγχος κλπ).Και άλλες φορές στο παρελθόν αντιμετώπισα με μεγαλύτερη αισιοδοξία αυτά τα θέματα ενώ αρκετές φορές τα εκλογίκευσα σε μεγάλο βαθμό...ωστόσο νιώθω οτι πλέον έχω πάρει την κάτω βόλτα και αισθάνομαι χάλια.Έχω κλείσει ραντεβού με ψυχολόγο την Τρίτη να με δει.Υπάρχει κάποια παρόμοια εμπειρία?Ευχαριστώ