Να μαι κι εγώ..καιρός ήταν.χαιρετώ όλα τα μέλη..
θα προσπαθήσω να είμαι σύντομη..είναι καιρός τώρα που έχω χάσει τον εαυτό μου.είμαι άνεργη εδώ και τρία χρόνια περνάω ολη μου τη ζωή μεσα σε ένα δωματιο καθως δεν εχω καθολου σχεσεις με τη μανα μου με την οποια ζουμε στο ιδιο σπιτι.ειμαι 33 χρονων..κι εχω μια σχεση που δεν εγκρινει.τραγικο ε;μου κανει μαλλον ψυχολογικο πολεμο μεχρι και το φαγητο μου πεταει με βριζει καθε μερα χρησιμοποιωντας λεξεις που θιγουν την ηθικη μου και με αποκαλει μονιμως αχρηστη και βαρος σ αυτο το σπιτι.μου διατυμπανιζει συνεχεια οτι δεν θα καταφερω ποτε τιποτα στη ζωη μου.οτι ειμαι ενα τιποτα.οτι θα εδειχνε κατανοηση στα προβληματα μου μονο αν ημουν ενας ανθρωπος καθηλωμενος σε καροτσακι οπως λεει.παντα με απετρεπε απ τα παντα απο παιδι λεγοντας οτι ειμαι φοβιτσιαρα και δεν θα τα καταφερω.παρολα αυτα εγω ημουν που καποτε ετρεχα τους δικους της συγγενεις στα νοσοκομεια μονη μου.απο 15 χρονων.κι αυτη κοιμοταν.ξενυχτια στα επειγοντα κλπ.περασαν τα χρονια περασα σε μια σχολη -την πρωτη επιλογη μου-και κοιταζε συνεχεια να με πιεζει να μην ενδιαφερθει ποτε για την προοδο μου ουτε καν να ρωτησει αν ταλαιπωρουμαι.υποχρεωθηκα να ξεκιναω χαραματα 5 το πρωι για να παρακολουθω τα μαθηματα καθως εμενα πολυ μακρια και θυμαμαι οτι καθε μερα στο λεωφορειο εκλαιγα.στα 3 χρονια επαθα κριση πανικου κι εκει γκρεμιστηκαν ολα.παρατησα τη σχολη και κλειστηκα στο σπιτι.δεν ενδιαφερθηκε ποτε.μου ελεγε οτι ολα ηταν δικαιολογιες για να μην σπουδασω.οτι ημουν τεμπελα και αχρηστη και γι αυτο ολα αυτα.δουλεψα σε περιστασιακες δουλειες.οι σχεσεις μαζι της ανυπαρκτες.επηρρεαζε και τον πατερα μου.στην πορεια εχασα τον πατερα μου και επειτα βρηκα μια δουλεια που μου αρεσε πολυ.ημουν αλλος ανθρωπος.σταματησα να φοβαμαι.ημουν απιστευτα ευτυχισμενη.γνωρισα κι εναν ανθρωπο.εδω ξεκινανε τα αλλα δυσκολα.χειριστικος μου απαγορευε τα παντα και χρησιμοποιουσε ολες τις μορφες βιας που υπαρχουν.μεχρι σημερα .μεχρι πριν λιγες μερες.και μετα παρακαλαγε να τον συγχωρεσω οτι δεν θα ξαναγινει.οτι φταιω κι εγω που δεν καταλαβαινω.
ολα αυτα μ εκαναν εδω κι ενα χρονο να εχω επαναλαμβανομενες κρισεις πανικου.φοβαμαι να κανω οτιδηποτε.τα παντα.να βγω να περπατησω να μπω να κανω μπανιο να κοιμηθω να φαω τα παντα.εχω ταχυκαρδιες ζαλαδες μουδιασματα νιωθω εξω απ τον εαυτο μου λες και δεν ειμαι εγω.λες και ζω σ ενα ονειρο.νιωθω οτι τρελαινομαι οτι δεν μπορω να μιλησω και να σκεφτω λογικα.δεν ζω.παω στους γιατρους πανικοβλητη αλλα τιποτα..αγχος μου λενε..
καθε βραδυ πεφτω στο κρεβατι μου και σκεφτομαι απ την επομενη μερα να κανω κατι να αλλαξω τη ζωη μου.να ξαναγινω οπως ημουν.αλλα καθε επομενο πρωι παλι ο φοβος μου θα με σταματαει.πως γινεται να προχωρησει ετσι η ζωη;δεν γινεται.πολλες φορες σκεφτομαι οτι αν παψω να υπαρχω θα σταματησω να ειμαι βαρος σε ολους τους.κανενας τους δεν με καταλαβε ποτε.δεν λεω οτι θα ηθελα να μην υπαρχω.απλα σκεφτομαι ποσο καλυτερη θα ηταν η ζωη τους χωρις εμενα.
δεν μπορω να βρω μια λυση.δεν ξερω απο που να αρχισω.
ευχαριστω που με ακουσατε και συγνωμη αν το μηνυμα αυτο δεν επρεπε να ειναι σ αυτη τη κατηγορια.γραφω πρωτη φορα.