Ώρες -ώρες λυπάμαι που οι κανόνες του φόρουμ δεν με αφήνουν να χρησιμοποιώ βρισιές, έτσι ώστε να εξέφραζα καλύτερα αυτό που νιώθω. Θέλω να αυτοκτονήσω, αλλά φοβάμαι πάρα πολύ τον σωματικό (οργανικό) πόνο. Είμαι 23 χρονών και ζω στην Κόλαση εδώ και πάρα πολλά χρόνια! Ναι, ξέρω, θα μου πείτε πως δεν ειμαι ο μοναδικός που έχω δυστυχίες και πως υπάρχουν και χειρότερα... Όχι! Όχι, αγαπητέ/ή, που διαβάζεις αυτό το thread. Κάθε άνθρωπος είναι μοναδικός και βιώνει μοναδικά τα βάσανά του. Είμαι ιδεοψυχαναγκαστικός, σεξουαλικά διεστραμμένος (ποδολάγνος), εθισμένος στην πορνογραφία, καταπιεσμένος θρησκευτικά, καταπιεσμένος γενικά, γεμάτος δυσθυμία, ανέραστος και ανήδονος (πλέον), με χάλια μνήμη, τελειομανής, ευγενικός (με την κακή έννοια) μέχρι αηδίας, αντικοινωνικός, φοβισμένος για τα πάντα, ειδικά για την Κόλαση και τον δαιμονισμό, έχω κακό ιστορικό από ψυχικά τραύματα και άλλα πολλά... Δεν θέλω να ζήσω άλλο. Θέλω να πεθάνω! Και δεν με νοιάζει και πολύ για το πως θα νιώσουν οι γονείς μου. Ας μην έκαναν παιδιά! Κάθε μέρα μου είναι πιο βαρετή και ανούσια από την άλλη. Η κοπέλα που ήμουν ερωτευμένος δεν με βλέπει ερωτικά, αλλά και να με έβλεπε δεν θα μπορούσα να την δω εγώ έτσι, γιατί όπως είπα είμαι πια ανέραστος και δεν μπορώ να καταλάβω το λόγο... Πηγαίνω σε ψυχίατρο, και μου λέει πως είναι θέμα χρόνου να γιατρευτώ με την φαρμακευτική αγωγή που μου' δωσε, αλλά εγώ δεν το πιστεύω. Σαν χόμπυ έχω την ζωγραφική, αλλά είμαι υπερτιμημένος σε αυτόν τον τομέα. Δεν είμαι καλός ζωγράφος... Ένα άλλο πράγμα που με πονάει είναι πως πριν από 4 χρόνια είχα απερίγραπτα απύθμενη φαντασία και μπορούσα να γράφω ωραία βιβλία, αλλά σιγά-σιγά, αυτό το ταλέντο χάθηκε! Χάθηκε δηλαδή η μοναδική μου παρηγοριά για τους ψυχικούς μου πόνους. Η ζωή για κάποιους είναι πολύ ωραία... Γελάνε, δημιουργούνε, κάνουν έρωτα, ζούνε... Αλλά, απ' ότι φαίνεται ο Θεός καταρράστηκε κάποιους άλλους και τους έστειλε να ζουν στα Τάρταρα. Και που λέτε, ξεπηδάει μια αθώα ερώτηση από το χιλιοταλαιπωρημένο μου εγκέφαλο: "Γιατί;"... Γιατί πρέπει να τα ζω αυτά; Τι αμαρτίες πληρώνω; Ναι, δεν λέω, ήμουν ζωηρός όταν ήμουν μικρός, και λίγο κακός μπορώ να πω, αλλά πραγματικά αξίζω αυτή την ισόβια τιμωρία; Θέλω να πεθάνω ανώδυνα και γρήγορα! Θέλω να πεθάνω...