-
Μαγνητικη
Μηπως ξερει κανεις καπου που να κανουνε μαγνητικη εγκεφαλου σε λιγοτερο απο 10 λεπτα? Γιατι δεν μπορω να κατσω εκει μεσα περισσοτερο, τρελενομαι. Πηγα να την κανω 2 φορες και τη σταματησα στα 3 λεπτα. Επισης γνωριζει κανεις αν χωρις χρηση σκιαγραφικου υπαρχει περιπτωση να μην φανει κατι.
Οποιος ξερει κατι ας μου πει.
Ευχαριστω.
-
--------------------------------------------------------------------------------
-
Η χρηση σκιαγραφικου επιβαλλεται στην MRI , δεν ειναι θεμα μηχανηματος να κανει γρηγορα , δεν εχει εφευρεθει ακομα η τεχνολογια αυτη , πρεπει να βγαλει καμμια 100στη διαφανειες , δεν γινεται εκπτωση ...........................για δες την PET , ( επκομπη ποζιτρονιων ) , δεν ξερω τις ιδιοτητες της , ειναι hi tech παντως................αν ζηταγες να σου βγαλουν λιγοτερες διαφανειες ισως ( για τον χρονο παραμονης ) ............αλλα η mri εκπεμπει μαγνητισμο , δεν βλαπτει τον εγκεφαλο , η εκπομπη ποζιτρονιων δεν εχω ιδεα αν βλαπτει , απλος ιδιωτης ειμαι , οχι πυρηνικος επιστημων............................το σκιαγραφικο , αν δεν μπορεις να το πιεις , ζητας ενδοφλεβια , κι αστους να λενε , ειναι αρκετο σαν αποτελεσμα το ενδοφλεβιο , απλως τους βολευει περισσοτερο το ποσιμο .............την CTscan ξεχνα την , την αξονικη δλδ , πολλη ακτινοβολια για εγκεφαλο.......