Σημερα θα ξεφυγω. Εχω διαγνωστει με ψυχωση λογω ναρκωτικων η μυωπίας αλλα σημερα θα καπνισω χορτο. Πρωτα ο Θεος
Printable View
Σημερα θα ξεφυγω. Εχω διαγνωστει με ψυχωση λογω ναρκωτικων η μυωπίας αλλα σημερα θα καπνισω χορτο. Πρωτα ο Θεος
Εγω εχω παρανοικη σχιζοφρενεια να με προσεχετε κ να μη με παρεξηγειτε δεν παω καλα
Ηρεμο μονο κατα περιπτωση κατα τα αλλα ειμαι ανυσηχοσ ολη μερα ειναι το πωσ βλεπω τον κοσμο λαθοσ πλεον μετα απο τοσα χρονια
Ηρεμω!!!!!
Δλδ τι βλεπεις?
Βλεπω ολεσ τισ γυναικεσ ομορφεσ κ ολουσ ειτε τουσ ξερω ειτε οχι να μ κανουν μπουλινγκ κ να με πιεζουν επισησ κανω διαφορα σεναρια γι αυτα που τρωω κ πινω
Επισησ νομιζω οτι εχω αφεντικο ενα μαφιοζο κι ενα κρατικο λειτουργο που αυτοι καθοριζουν το τι θα φαω κ τι θα πιω κ τι θα εχει μεσα ετσι ζω τρια χρονια
Εχω σχιζο τριαντα χρονια μαλλον κ τωρα ειμαι στα τελειωματα
Εγω παλι το ριξει στο φαι. Οσο για τα αλλα που λες δεν απεχουν πολυ απο τη πραγματικοτητα.
Καλα και στο ποτο. Νομιζω οτι τροω και μπουλινγκ απο γκομενες αλλα δεν δινω σημασια. Ετσι κι αλλιως οποτε βγαινω τυφλα ειμαι. Επισης ειμαι της απο ψης οποια μπλεξει μαζι μου καταστραφηκε. Μονο. Μια Γυναικα ξερω. Με προσωπικοτητα που με θελει αλλα μου κανει ναζια επειδη τη χωρισα πολλες φορες
Εγω εχω παθει το αλλο τισ βλεπω ολεσ ομορφεσ
Μαλλον εχεις πολλες καυλες. Αλλα να σου πω την αληθεια και η ασχημη ομορφη ειναι. Εξαρταται το πως θες να τη κυκλοφορησεις. Παντως εγω βλεπω ομορφια και στο ασχημο
Καπνιζω κ τρωω ληγμενα μακρια απο μενα κι οτι κανω