Θελω να ακυρωσω τον αρραβωνα
Γεια σας γράφω εδω γιατι δεν εχω που αλλου να τα πω.Το αγορι μου ζητησε να αρραβωνιαστουμε πριν μερικους μηνες και μεχρι χτες δεν ειχαμε παρει ουτε τις βερες.Ο αρραβωνας ειναι σε 10 μερες.Τοσους μηνες δεν ελεγα τιποτα γιατι δεν ηθελα να λεει οτι γκρινιαζω αλλα διαβασα οτι πρεπει να διαλεξεις βερες τουλαχιστον 15 μερες πριν για να φτιαχτουν.(δεδομενου οτι θα τις περναμε απο εργαστηριο και οχι απο κοσμηματοπωλειο)Τελοσπαντ� �ν χτες δεν αντεξα και του ειπα οτι θα τρεχουμε τελευταια στιγμη και τελικα πηγαμε και διαλεξαμε.Αν δεν ανοιγα εγω τη συζητηση δε ξερω αν θα το ανεφερε ποτε.Επισης ξερω απο φιλες μου οτι η πεθερα πρεπει να μου παρει ενα σετ και το δισκο που βαζουν τα κουφετα και οι γονεις μου να του παρουν ενα ρολοι η ενα σταυρο.Να σας πω οτι εμενα οι γονεις μου ειναι πολυ τυπικοι και εχουν ηδη παρει ολα οσα πρεπει.Αντιθετα εμενα οι γονεις του δε θα μου παρουν το δισκο και κοσμημα με πηγαν σενα συγγενη τους να διαλεξω κατι,οπου ειχαν πολυ ασχημα πραγματα και τελικα συμβιβαστηκα με κατι που δε μου αρεσαι και μαλιστα δε μου πηραν ολο το σετ αλλα μονο το κολιε.(και μαλιστα ξερω οτι δεν εχουν οικονομικο προβλημα ισα ισα)Περα απο τα δωρα που τελοσπαντων δε μενδιαφερει προεκυψαν κιαλλα προβληματα.Ο αρραβωνας θα γινει στο πατρικο μου που ειναι σε νησι και ενω λεγαμε να παμε ολοι μαζι,γτ εμεις μενουμε Αθηνα και τα πεθερικα μου το ιδιο,ο πεθερος μου λεει οτι θελει να ερθει στο νησι το πρωι και να φυγει το βραδυ :eek: το ιδιο και ο αδερφος του αγοριου μου.Οι γονεις μας θα γνωριστουν για πρωτη φορα και για να πω την αληθεια οι γονεις μου νομιζαν οτι θα μεινουν 2-3 μερες τουλαχιστον και θα τους φιλοξενουσαν.Τελικα μετα απο καβγα του αγοριου μου με το πεθερο,συμβιβαστηκε να μεινει στο νησι 2-3 μερες αλλα σε ξενοδοχειο.Εγω εχω ξενερωσει με ολα αυτα,μια φορα αρραβωνιαζομαι και δε το περιμενα ετσι.Νομιζω οτι δε κανουμε καλη αρχη και προτιμω να το αναβαλω προς το παρον παρα να κανω εναν αρραβωνα που ηδη μου εχει βγει ξυνος.