Δεν μπορει να ξεκολλησει απο το μυαλο μου...HELP!
Γεια σε ολους!
Ρε παιδια εχω ενα θεμα το οποιο πραγματικα με προβληματιζει πολυ. Πριν εναμιση περιπου χρονο ειχα βγει δυο ραντεβου με ενα αγορι . Απο το πρωτο κιολας ραντεβου με φιλησε, ενω δεν ειχαμε ξαναβρεθει απο κοντα. Απλως μιλουσαμε μια βδομαδα απο μηνυματα κ fb. Εγω δεν ειχα αλλη εμπειρια πριν απο αυτον, ουτε φιλι ουτε τιποτα. Και επειδη ηταν κ αρκετα ελκυστικος, ηρθαν τα πανω κατω για μενα. Ηταν πολυ εντονα τα συναισθηματα μου. Και ενω οσο μιλουσαμε μου εστελνε συνεχεια (σαν να τα εχουμε..) και μιλουσαμε κ τηλ, ξαφνικα μετα απο τα δυο ραντεβου (που και τα δυο αυτος τα επιδιωξε) αλλαξε τελειως η σταση του (κρυος, απομακρος, δεν ανοιγε συζητησεις, μεχρι που δεν μου απαντησε καν σε ενα μηνυμα που του εστειλα). Και δεν μπορουσα να το πιστεψω γιατι οταν χωριστηκαμε ειπε οτι θα ξανακανονιζαμε.Οποτε πραγματικα χαλαστηκα πολυ και δεν μπορουσα να κανω υπομονη για να δω πως θα εξελιχθει η κατασταση. Οποτε με το σκεπτικο "να τελειωσει η υποθεση και να μη βασανιζομαι" του ζητησα πολυ γρηγορα εξηγησεις. Αυτος ειπε κατι δικαιολογιες χαζες και αοριστες και επειδη δεν τον πιστευα μου ειπε χωρις να του καιγεται καρφι : "ενταξει αν δε θες να μιλαμε τι να κανω?". Ε εκει εκνευριστηκα , τον αποπηρα και καπως ετσι αδοξα εληξε η ολη υποθεση . Και ενω ημουν αποφασισμενη να το ξεχασω και να συνεχισω φυσιολογικα τη ζωη μου, τελικα κατεληξα εναμιση χρονο μετα να σκεφτομαι ακομα αυτο το ατομο. Με το οποιο πραγματικα δεν εζησα τιποτα ,δυο ραντεβου μονο ( + ενα ακομα μετα απο 2 μηνες γτ κυλησα και του ξαναεστειλα,αλλα μετα παλι με εκλανε) Και δε λεω οτι τον σκεφτομαι τοσο πολυ οσο παλια, καμιαα σχεση! Αλλα ρε παιδι μου αμα μεινω μονη σπιτι, θα μπω στο προφιλ του, θα δω τις φωτογραφιες του, θα προσπαθησω να φερω στο μυαλο μου εικονες..Νιωθω γενικα ενα τσιγκλημα. Απο κοντα εχω να τον δω πανω απο εναν χρονο (εκτος απο 2 φορες που τον ειδα τυχαια στο δρομο κ ουτε χαιρετηθηκαμε). Εξηγησεις σαφεις δεν μου εδωσε ποτε. Καταλαβα φυσικα εκ των υστερων οτι αυτος μονο το σεξ ειχε στο μυαλο του οταν με πλησιασε..Αλλα και παλι, δεν μπορεσα να εξηγησω ακριβως καποια στοιχεια της συμπερφορας του, γιατι δε μου ειπε ουτε ΜΙΑ ειλικρινη κουβεντα . Και γιατι να μη μου πει απλα "δε σε γουσταρω?", γιατι να ειναι τοσο μαλακας?Δεν μπορω να το χωνεψω..Και γιατι να καθομαι να τα αναλυω αυτα υστερα απο τοσο καιρο? Γιατι να βλεπω τις φωτος του και να νοσταλγω το βλεμμα του? Μηπως φταιει οτι δεν ειχα την ευκαιρια να τον ζησω παλι απο κοντα ωστε να τον απομυθοποιησω? Παντως εχω προχωρησει στη ζωη μου, εχω και αγορι..Απλως οταν μενω καποιες ωρες μονη μου δημιουργειται αυτο το προβλημα. Φοβαμαι οτι δε θα το ξεπερασω ΠΟΤΕ! Αφηστε που κατηγορω καμια φορα τον εαυτο μου, οτι ισως εκανα κατι λαθος, ισως ημουν πλ επιθετικη , ενω θα επρεπε να του αφησω λιγο χρονο και χωρο..Αλλα δεν το θελω αυτο..Θελω να τον σκεφτομαι και να μη μου κανει καμια ιδιεταιρη αισθηση, να βλεπω τη φωτο του και να μη με τσογκλαει καθολου..Οπως αλλωστε συμβαινει και με πολλα ατομα που μου αρεζαν παλια. Τι θα μπορουσε να με βοηθησει? Υπαρχει λυση? Πειτε μου..