Δε ξερω αν πρεπει να προχωρησω αργα
Καλησπερα σε ολους! Λοιπον θα μπω στο θεμα λεγωντας πρωτα δυο τρια πραγματα. Αρχικα να πω οτι ειμαι 21 στα 22 και ακομα δεν εχω ολοκληρωσει σεξουαλικα παροτι ειχα μια αρκετα μεγαλη σχεση στο παρελθον. Τοτε αποφασισα να το παω πολυ αργα, να δωσω στη κοπελα ολο το χωρο που ηθελε αλλα ηταν παρα πολυ ντροπαλη... Ημασταν και στο σχολειο ακομα και δυσκολα να βρισκαμε μερος να κανουμε κατι. Τελικα χωρισαμε εχωντας κανει μονο μερικα πρωκαταρκτικα. Εδω και καμποσα χρονια δε μπορουσα να πλησιασω κοπελα, καμια δε με ενδιεφερε ωστε να τη προσεγγισω. Και ξαφνικα στη ζωη μου μπηκε μια κοπελα που την ηξερα αλλα δε την ειχα προσεξει παλιοτερα. Ειμαστε μαζι ενα μηνα, ειναι τελεια για μενα, ελπιζω να νιωθει και αυτη το ιδιο. Τελοσπαντων οταν ειμαστε μονοι το παθος να το πω ειναι αμοιβαιο και καθε φορα ειμαι ετοιμος να το συνεχισω αλλα σκαλωνω. Απ τη μια το οτι δεν εχω ξανακανει κατι, απ την αλλη φοβαμαι μη το θεωρησει προσβλητικο. Τι να πω? Δεν ειχα πολλες σχεσεις για να πω αν ενας μηνας ειναι αρκετος ωστε να συνεχισω τοσο ευκολα. Βεβαια ο χρονος ειναι σχετικος για καθε ατομο. Πανω που ειχαμε ερθει παρα πολυ κοντα της ειπα οτι νομιζω οτι θελω να το παμε λιγακι αργα. Μου χαμογελασε και μου ειπε καλο ειναι αυτο, τη ρωτησα τι θελει εκεινη και μου ειπε το ιδιο. Ισως ομως το ειπε απλα γιατι αν ελεγε οχι δε ξερω τι κουβεντα θα ανοιγαμε. Το θεμα μου ειναι οτι ναι μεν πανω στη στιγμη μπορω να προχωρησω προφανως αλλα δε ξερω αν αξιζει γιατι ναι μεν μου αρεσει πολυ απ την αλλη μετα απο ενα μηνα μονο δε νιωθω και τιποτα ιδιαιτερο. Αξιζει να προχωρησω τωρα? Κι αν τα κανω θαλασσα απο την απειρια μου?? δε ξερω αν εκεινη εχει κανει σεξ στο παρελθον...Εγω δε της εχω πει για μενα, ντρεπομαι λιγο και δε θελω... Συγγνωμη για το μεγαλο ποστ.