Μεταιχμιακή Προσωπικότητα και χωρισμος
καλησπερα σας, θα προσπαθησω να ειμαι συντομη αν και μια διαταραχη θελει πολλη αναλυση και συζητηση. ειχα μια σχεση με ενα παιδι που ειχε ΜΔΠ την οποια ειχε καταπολεμησει με βοηθεια ειδικου. Ωστοσο το τελευταιο διαστημα ειχε εντονο αγχος με τη ζωη του, μεγαλη ανασφαλεια, αρχισε να απομονωνεται και να "αγκυστρωνεται" πανω μου. Αρχισε να εχει τρομερες διακυμανσεις στη διαθεση του και την μια εκλαιγε και μου ζητουσε βοηθεια, συντροφια και αγαπη, ηταν γλυκος και τρυφερος και τα ματια του ηταν σαν μικρου παιδιου και την αλλη με πιεζε, μου μιλουσε ασχημα και υποτιμητικά, μιλουσε ασχημα για κοντινους μου ανθρωπους, εβριζε, χτυπιοταν και προσπαθουσε να φυγει μακρια μου ή να με απομακρυνει απο τη ζωη του.Εγω βρισκομαι εξισου σε μια αβεβαιη φαση της ζωης μου και μετα απο αρκετους τσακωμους και "χωρισμους" καταληξαμε και στον τελευταιο χωρισμο. Του ελεγα οτι πρεπει να κανει πραγματα για το εαυτο του, τον προειδοποιουσα οτι δεν αντεχω ολο αυτο το βαρος καθως επρεπε να αντικαταστησω τους δικους του και τους φιλους του. Ηθελα να ειμαι η κοπελα του. Καθε φορα που τα συζητουσαμε ηταν προθυμος, μου ελεγε πως καταλαβαινε αλλα μετα απο μερικες μερες εκανε παλι τα ιδια. Τωρα ειμαστε χωρια , ομως τον θελω , τον αγαπω και δεν μπορω να δεχτω το γεγονος οτι δεν θα ειμαστε μαζι. (εχω και εγω αρκετα θεματα ανασφαλειας). Τον νοιαζομαι και δεν θελω να τον αφησω μονο του τωρα που επανηλθαν τα συμπτωματα της διαταραχης, αλλα αισθανομαι αδυναμη και ανικανη να τον βοηθησω και να προστατεψω παραλκηλα και την δικη μου ψυχικη υγεια.. Ηθελα να ρωτησω αν αυτη η διαταραχη ειναι μια χρονια κατασταση? Υπαρχουν ρλπιδες να ειναι οπως την αρχη και να παραμεινει καλα?Αυτη η διακυμανση στα συναισθηματα ειναι αισθητη και συνειδητη απο το ιδιο το ατομο? και το βασικοτερο.... ειναι η σπουδαιοτερη σχεση που εχω κανει , νομιζω οτι μου εχει δημιουργησει και εμενα καποια ψυχικα θεματα( γι αυτο αποφάσισα οτι δεν μου κανει καλο και πρεπει να βγω απο αυτη τη σχεση)αν δεν ειμαστε ξανα μαζι, πως το ξεπερναω ??