Νιωθω τυψεις και μονο που το γραφω. Αλλα ειναι η αληθεια.
Εχω πολλα αρνητικα συναισθηματα προς τη μητερα μου. Εχουμε μια "καλη" σχεση τωρα, το μονο ευκολο αφου ειμαι σχεδον 30 χρονων και δεν την εχω αναγκη. Αλλα οταν σκεφτομαι πως συμπεριφεροταν οταν την ειχα οντως αναγκη (στην παιδικη και εφηβικη ηλικια) στενοχωριεμαι, τοσο που μου βγαινει θυμος. Αν και δεν ηταν ΚΑΚΙΑ μαζι μου, με ειχε αφησει στην τυχη μου. Στο δημοτικο δε θυμαμαι ποτε να μου δινει σημασια, να μου μιλαει. Δε μου εδωσε ΠΟΤΕ μια συμβουλη για το οτιδηποτε :/ Ποτε. Επειδη ειχα αναγκη απο λιγη στοργη προσπαθουσα να ειμαι υποδειγμα παιδιου. Να φανταστειτε διαβαζα τα μαθηματα της Δευτερας απο την Παρασκευη, και δεν ειχα ακουσει ΠΟΤΕ εναν καλο λογο. Δωρο σε γενεθλια η χριστουγεννα δεν ειχα δει ποτε. Μου εκοβε τα μαλλια αγοριστικα και στραβα με το ψαλιδι της κουζινας γιατι βαριοταν να μου τα χτενιζει. Στο δημοτικο ειχα ψειρες για μηνες, ο δασκαλος ειχε φρικαρει γιατι φαινοντουσαν να περπατανε μεσα στα μαλλια μου απο μακρια : (( ο απολυτος εξευτελισμος. Τελικα ειδα κι αποειδα και τις ξεφορτωθηκα μονη μου γιατι η μανα μου πολυ απλα δεν ειχε προσεξει τιποτα (και το προσεξε ο ξενος ανθρωπος!!!). Καποια αλλη στιγμη στο γυμνασιο εβηχα για δυο μηνες και ο δασκαλος που μου εκανε ιδιαιτερο ειχε ανησυχησει και μου ελεγε "ισως πρεπει να πας στο γιατρο", ενω η μανα μου παλι περα βρεχει. Τελικα επρεπε να παρω κορτιζονη. Καποια αλλη στιγμη με ειχε πιασει ενας απιστευτος πονος στην κοιλια και ΣΦΑΔΑΖΑ. Η μανα μου εκει, ελεγε "να περιμενουμε, μπορει να μην ειναι τιποτα". Δεν εμαθα τελικα τι ηταν γιατι δε με πηγε ποτε στο νοσοκομειο. Οταν ο παππους μου ξαφνικα τυφλωθηκε απο το ενα ματι τον ειχε αφησει χωρις οραση για ΜΕΡΕΣ!! Και δε σκοπευε να κανει κατι γι'αυτο. Θα τον αφηνε τυφλο. Τον λυπηθηκα τοσο που πεταξα με δικη μου πρωτοβουλια απο εκει που σπουδαζα για να τον παρω να κανει εγχειριση.
Θα μου πειτε που ειναι ο πατερας μου σε ολα αυτα... Δυστυχως πεθανε οταν ημουν μικρη. Ηταν πολυ καλος απεναντι μου, και ενω δουλευε παρα πολλες ωρες και ειχε πολυ αγχος εβρισκε χρονο μεσα στη μερα εστω και μιση ωρα να περασουμε λιγο χρονο μαζι. Ενιωθα οτι ο μπαμπας μου οντως με αγαπουσε ανιδιοτελως και με ηθελε στη ζωη του. Δυστυχως δεν προλαβα να απορροφησω ολα αυτα τα θετικα. Προσπαθω να τα θυμαμαι ολα αυτα τα καλα, και μου λειπει τοσο, μα τοσο πολυ...
Τελοσπαντων. Δεν ξερω γιατι τα γραφω ολα αυτα. Ισως για να μου πειτε μια γνωμη σχετικα με το τι να κανω, πως να χειριστω το ολο θεμα γιατι με φθειρει.
Ευχαριστω πολυ.