λεω ευθεως αυτο που πιστευω
Ειναι παντα επικαιρο το θεμα αυτο , λεμε στους αλλους καταμουτρα αυτο που πιστευουμε γι αυτους , η κραταμε μια διπλωματικη σταση ? αν το λεμε καταμουτρα , το κανουμε απο υπερβαλλουσα ειλικρινεια , η με σκοπο , φανταζομαι , οτι ο αλλος θα το εκτιμησει και θα διορθωθει .........επειδη εγω δεν το κανω , δεν γνωριζω τον λογο γιατι να το κανει καποιος , προτιμω την διπλωματικη οδο ..............εκτος αν αυτος που το κανει , αναφερεται σενα χαρακτηριστικο του αλλου , το οποιο μπορει να αλλαξει ( αν και ο ανθρωπος κατ εμε δεν αλλαζει ) , οπως πχ. μην εισαι τα βλεπεις τοσο μαυρα , μπορεις να κανεις αυτο κι εκεινο , αν ομως ειναι ενα χαρακτηριστικο που δεν αλλαζει , εχει νοημα να του πεις του αλλου καταμουτρα αυτο που πιστευεις γι αυτον ? η καλυτερα να μην πεις τιποτα , διοτι το πολυ πολυ , να γινεις αντιπαθης .................εγω δεν κανω τιποτα εκ των δυο , δεν λεω τιποτα καταμουτρα , αφηνω τον αλλον να λεει οτι θελει , χωρις να επηρρεαζομαι βεβαια ...................ποια η γνωμη σας για την μεθοδο ' εγω τα λεω ντομπρα και σταρατα ' εναντι της μεθοδου της διπλωματιας ? ωφελει καπου η πρωτη μεθοδος ? η σκαβεις το λακκο σου , υπονομευοντας τις σχεσεις σου με τους αλλους...................................... .δεν αναφερομαι σε κακοπροαιρετα ατομα...........απλως σε ατομα- οπαδους της μεθοδου ' τα λεω καταμουτρα ' ........................