Καλησπέρα παιδιά,είμαι καινούργιο μέλος και γράφτηκα καθαρά για να πάρω καμία συμβουλή,όποτε θα μπω κατευθείαν στο θέμα.Τον τελευταίο καιρό έχει αρχίσει να έρχεται στο γυμναστήριο μια κοπέλα(την οποία τυχαίνει να γνωρίζω απο τα παιδικά μ χρόνια) και μου αρέσει,είναι αρκετά όμορφη και πετυχημένη(έχει τελειώσει την σχολή της τεφαα) και κάνει το χαβαλέ της σε αντίθεση με μένα που παλεύω να βγάλω την δίκη μ σχολή(νομική).Ξερω ότι δεν εχω ελπίδα γιατί υπάρχουν πιο ωραίοι τύποι εκεί μέσα πιο πετυχημένοι,μέσα στο κόλπα κτλπ.Αυτή είναι κοινωνική μιλάει με όλους και γενικά είναι ανοιχτή,σε αντίθεση με μένα που είμαι κλειστός σαν άνθρωπος.Οπως αντιλαμβάνεστε είμαστε η νύχτα με τη μέρα.Ελα όμως που μια μέρα την έπιασα κατα λάθος να με κοιτάει για αρκετή ώρα και μόλις την αντιλήφθηκα αυτή ήρθε στο μέρος μου και μου έπιασε την τυπική κουβέντα(όπως κάνει με όλους) εγώ δεν έχασα ευκαιρία εκείνη την στιγμή και προσπάθησα να την βοηθήσω σε μια άσκηση που την δυσκολεύει( ήθελα εμμέσως να της δείξω ότι ενδιαφέρομαι και τη προσέχω).Δεν εχω πάει ποτέ πρώτος να πιάσω κουβέντα εκτός απο τα τυπικά τι κανείς κτλπ,αλλά όποτε γυρνάω το κεφάλι μ την βλέπω κοντά μ,είτε πίσω μ είτε εμπρός μου(ξέρω θα πείτε ότι τυχαίνει) αλλά θέλω να πιστέψω ότι δεν τυχαίνει και το κάνει επίτηδες