Λοιπον μιας καο σημερα ειναι η μερα των ερωτευμένων ειπα να ανοιξω ενα θεματακι περι αυτου
Τι ειναι ερωτας για σας? Για μενα ερωτας ειναι ενας ιπποδρομμος οπου δεν πονταρεις στο ομορφο αλογο αλλα σε εκεινο που θα αντεξει την κουρσα...
Printable View
Λοιπον μιας καο σημερα ειναι η μερα των ερωτευμένων ειπα να ανοιξω ενα θεματακι περι αυτου
Τι ειναι ερωτας για σας? Για μενα ερωτας ειναι ενας ιπποδρομμος οπου δεν πονταρεις στο ομορφο αλογο αλλα σε εκεινο που θα αντεξει την κουρσα...
ερωτας ειναι η μονη εμπειρια που αξιζει να ζεις...ξανά και ξανά...και... ξανα.... και καθε φορα ειναι σαν πρωτη φορα!!!!
Έρωτας είναι να ζεις την κάθε μέρα με πάθος και ψυχή, τί κι αν είμαστε μόνοι; Η ζωή είναι έρωτας από μόνη της, άλλοι τον ζουν στο έπακρον και άλλοι τον περιμένουν βασανιστικά και ολοένα απομακρύνονται από αυτόν.
Ερωτας ειναι ο θριαμβος της φαντασιας , πανω στην λογικη .........
Για να απαντήσω θα πρέπει να υπήρξε πραγματικος ερωτας στην ζωή μου, που δεν υπήρξε ποτέ, παρά μόνο στη φαντασία μου. Και με οσες έκανα κάτι με καμιά τους δεν ήμουν ερωτευμένος! Κι όσο μπαινω στα χρόνια οι πιθανότητες να μου συμβεί κάτι τέτοιο είναι μάλλον μηδαμινές. Οπότε ούτε το θέμα με απασχολεί ιδιαίτερα ούτε η σημερινή μέρα είναι κάτι το ιδιαίτερο για εμένα.
Αδρεναλινη - ευφορια- συγκρουση - αλογιστη χαρα και αλογιστη λυπη.
Αλλα δυσκολο να αποφυγεις την εμπειρια.
Και εχει και κατηγοριες, ο φανταστικος ερωτας, ο ερωτας ο μη αμοιβαιος, ο πλατωνικος ερωτας.
Eρωτας ειναι μια ασθενεια που θεραπευεται με τον γαμο .......................μπορειτε να φανταστειτε τον Ρωμαιο να κανει προταση γαμου στην Ιουλιεττα ?
Ερωτας ειναι να εχεις γεμισει αγαπη για σενα και η αγαπη αυτη να ξεχειλιζει απο καθε οπη του εαυτου σου και να σκαει σαν κυμα πανω σε καποιον δεκτη, ενω παραλληλα σκαει πανω σε σενα το ιδιο κυμα αγαπης απο τον δεκτη προς τα εσενα και δημιουργηται ενα συσσωματωμα με ακαθοριστες φορμες, αλλες σκοτεινες αλλες φωτεινες, αλλες λειες κ αλλες ακανθωδεις. Το συσωμματωμα αυτο ειναι ο ερωτας
ερωτας ειναι αναλογα τον ανθρωπο πιστευω.αλλα οπως το βλεπω εγω ερωτας ειναι απλα μια επενδυση,την κανεις και βλεπεις στην συνεχεια τι γινετε
Ο έρωτας είναι σαν τη σταγόνα νερού πάνω σε ένα τριαντάφυλλο. Όταν περνάει πάνω απ'τα γαρύφαλλα είναι θαυμάσιο, ενώ όταν περνάει πάνω απ'τα αγκάθια, πονάει.
Οχι , βεβαια , αλλα κατι τοσο υπεροχο , δεν μπορει να μπει σενα πεζο καλουπι που λεγεται γαμος , ειναι κατι ιδεατο , ενα ιδανικο, κατι απιαστο , φευγαλεο , η κινητηριος δυναμη του συμπαντος ..............σαν την βαρυτητα , τον μαγνητισμο , δεν τα βλεπεις , αλλα ειναι πανισχυρα..........