Originally Posted by
Macgyver
Το επικαιρο θεμα των ημερων ........ειπε κατι ο Λακης Λαζοπουλος εχοντας στο μυαλο του τον Σοιμπλε , εναν κανονικο Ναζι , τον οποιον θα εφτυνα καταμουτρα με μεγαλη μου ευχαριστηση , αυτο του αξιζει και χειροτερα , για να μην πω οτι του αξιζει να ειναι στην φυλακη , εκει ανηκει , και τον πιασαν τα κολοκαναλα και οι κολοδημοσιογραφοι οτι δηθεν προσβαλλει τα ατομα με αναπηρια ....................δεν μου ειναι συμπαθης ο Λαζοπουλος , αλλα θελω ναμαι δικαιος , ειναι εμφανες οτι δεν ειχε φυσικα στο μυαλο του τα ατομα με αναπηρια , δεν ειναι χαζος να αποκαλεσει τον Χωκινς ' κολλημενο μυαλο ' η προβληματικο , και φυσικα δεν εχει τιποτα εναντιον αυτων των ανθρωπων , τι μπορει να εχει ? , υπαρχει ανθρωπος που να εχει κατι εναντιον των ανθρωπων με αναπηρια ? φυσικα οχι , ισοτιμοι με ολους μας ειναι , αλλωστε κι η καταθλιψη , θεωρειται μια μορφη αναπηριας , μια και γραφω στο φορουμ αυτο , απο την οποια πασχω κι εγω , 10 χρονια απομονωση , ειναι ντροπη σε ολους αυτους που λενε οτι αυτο ειναι το τελος του Λαζοπουλου , επειδη του ' ξεφυγε ' ισως κατι ..........................ποσος φθονος στην Ελλαδα , αυτο ειναι το θεμα μου , μην δουν καποιον να πηγαινει μπροστα , η να εχει προσοντα , κατευθειαν να τον υποβιβασουν , αντι να κοιταξουν να τον μιμηθουν , οπως κατεκριναν τον Κανακη , οταν εκανε εκεινο το υπεροχο ντοκυμαντερ ' βουτια σε μια αλλη πραματικοτητα ' , που εδειξε πως ζουν τα παιδια στην Αφρικη , οτι δηθεν προβαλλει εαυτον , και η ολη ιστορια ηταν για να μαζευτουν χρηματα για την Action Aid , οπως και μαζευτηκε 1.5 εκατομ. ....................μου ερχεται αηδια με ολους αυτους τους φθονερους ανθρωπους , που αμα σε δουν ναχεις κατι παραπανω απο αυτους , κατευθειαν να σε θαψουν , αξιοθρηνητα ανθρωποειδη , που αντι να κοιταξουν να πρασινησει το δικο τους γκαζον , προτιμουν να κιτρινησει το γκαζον του γειτονα , ο κλασσικος Ελληνας ................το ιδιο με τα χρηματα , εκει γινεται το ελα να δεις , μην δουν οτι εχεις χρημα , αμεσως θεωρεισαι λαμογιο , εκμεταλλευτης , απατεωνας , ατομιστης , και ξερω γω τι αλλο ..........ντροπη σε ολους μας .......συγγνωμη , παω να ξερασω τωρα ............