Καλησπέρα, θα ήθελα να σας ρωτήσω κάτι να μου πείτε την άποψη σας γιατί μόνη μου αισθάνομαι οτι κάνω κύκλους. Έχω μία σχέση εδώ και ένα χρόνο και κάτι και πλέον είμαστε απο απόσταση μιάς και μένω στο εξωτερικό για ένα χρόνο αρχικά και μετά θα δούμε. Το πρόβλημα είναι οτι ο φίλος μου μένει Ελλάδα και δουλεύει και πλέον μιλάμε μονίμως μέσω ίντερνετ. Βρισκόμαστε και ανα 2μηνο περίπου. Απλά μιλάμε 2-3 φορές μέσα στην ημέρα μέσω μηνυμάτων και αισθάνομαι ότι σιγά σιγά δεν υπάρχει επικοινωνία. Ένας φίλος μου που έχει και αυτός σχέση απο απόσταση μιλάει με την κοπέλα του σχεδόν όλη μέρα. Δεν ξέρω ποιο είναι το φυσιολογικό για ένα ζευγάρι για να μπορώ να κρίνω. Επίσης όποτε του γκρινιάζω για το οποιοδήποτε θέμα μου λέει: πάλι άρχισες τα ίδια, ή κάνει σαν να μην τρέχει τίποτα και μου στέλνει το πρωι ξέρω γω κανονικά. Ξέρω ότι απο την οικογένεια του δεν έχει συνηθίσει να μιλάει καθόλου αλλά και μένα αυτό το πράγμα με κουράζει. Συνέχεια κάνω πίσω στο τέλος για να μην τσαντιστεί και το λήξουμε. Και να μιλάμε συμφωνούμε μια χαρά και μετά πάλι τα ίδια. Λόγω του πολύ διαβάσματος και της ελάχιστης κοινωνικής ζωής εδώ αισθάνομαι πιο ευάλωτη εδώ. Δέν θέλω να χωρίσουμε γιατί μου αρέσει παρα πολύ αλλά δεν θέλω και εγώ να τρελαίνομαι συνέχεια.
Συγνώμη για το μεγάλο πόστ και ελπίζω να βγάζει νόημα αλλά είναι πιο πολύ οι σκέψεις μου οπότε μπορεί ο ειρμός να μην είναι και πολυ καλός.