Νιωθω ανασφαλεια για μενα και τη κοπελα μου.
Γεια σας παιδια, εχω ενα θεμα που με βασανιζει τις τελευταιες μερες και με δυσκολευει πολυ στο να σκεφτω σωστα. Νιωθω τρομερα ανασφαλης με τη κοπελα μου. Κι αυτο γιατι νιωθω εγω χαλια δεν το προκαλει εκεινη. Νομιζω οτι ειμαι πολυ βαρετος ανθρωπος και ζηλευω σε τεραστιο βαθμο οταν γνωριζει η κοπελα μου καποιο φιλο μου και αρχιζουν και μιλανε και τον ρωταει με τι ασχολειται κτλπ. Το κανει απο ευγενεια και ενδιαφερον αλλα εγω δυστυχως νιωθω χαλια και δε ξερω τι να κανω για να το αποβαλω...Νευριαζω και με μενα και με εκεινη χωρις λογο επειδη εγω δεν εχω αυτοπεποιθηση. Σκεφτομαι τρελα πραγματα ακομα και την ωρα που ειμαστε μαζι, για παραδειγμα οτι μπορει να βαριεται και τι πρεπει να κανω για να μη συμβαινει αυτο. Το θεμα ειναι οτι δε μου χει δωσει κανενα δικαιωμα, ειμαστε λιγο καιρο μαζι αλλα το βλεπω οτι χαιρεται παρα πολυ καθε φορα που με βλεπει και τη κανω να γελαει και να περναει καλα. Θελω απλα να βγαλω αυτες τις σκεψεις απ το μυαλο μου, να μη ζηλευω τους φιλους μου,να μη σκεφτομαι οτι ταιριαζει καλυτερα με μερικους απ αυτους παρα με μενα,να μη σκεφτομαι ποσο χαλιας και βαρετος ειμαι... Θελω να σταματησω να τα σκεφτομαι γιατι στο τελος θα τη καταστρεψουν τη σχεση μας και το γνωριζω καλα, αλλα δε ξερω πως...