γεια σας και απο εμενα καινουργιος και εγω εδω στο φορουμ λοιπον ας αρχισουμε.ολα ξεκινισαν πριν 3μιση χρονια αν και το αγχος το ειχα και μικρος τωρα ειμαι 28 λοιπον ημουν ξαπλομενος και εκει που σερφαρα κλακ καπως πηγε να μου κοπει οι αναπνοη αμεσως το μυαλο μου πηγε στη καρδια μηπως και εχω προβλημα και καποιοι πονοι στο στηθος στη καρδια.πηγα σε καρδιολογο με ειπε δεν εχω τιποτα πηγα μετα να κοιταξω τον θειρωειδη τιποτα ολα καλα ειμαι παντα μου ελεγε σπυρο ειναι απο το αγχος δεν τη πιστευα ελεγα δεν μπορει αφου ποναω μετα μπηκα καπου ειδα οτι απο το αγχος μπορει να υπαρχουν πονοι και ολα ξεκινανε απο το μυαλο του ανθρωπου και την ψυχη.και τελικα με ειπε παμε σε ψυχιατρο να σε δει ολα ειναι απο αγχος πηγα στο ψυχιατρο μου ειπε ολα ειναι απο αγχος οτι εγω θα σε κανω καλα οντος εγινα πολλη καλυτερα σε ολα ειχα ορεξη.διαθεση τα παντα ολα καλα αν και στην αρχη δεν ηθελα να παω σε ψυχιατρο νομιζα τι τρελος για να παω εκει ολα καλα λοιπον.και ξεκινισα με anafranil και tavor τα επερνα για 2μιση χρονια και τα σταματησα σιγα σιγα συστιματικα οπως με ειπε ο γιατρος μου σταματησα το anafranil 15 αυγουστου 2015 και το tavor 15 σεπτεμβριου.ολα καλα εχουν περασει περιπου 5,6 μηνες ενταξει καλα ειμαι αλλε μετα φαρμακα ημουν καλυτερα τωρα με το παραμικρο αγχωνομαι αλλα οχι σε σημειο οπως παλια που πηγενα μεχρι και στα επειγοντα αλλα νιωθο να μην εχω ορεξει οπως πριν διαθεση να μη κοιμαμε τοσο καλα οσο πριν με τα φαρμακα.και με το παραμικρο αγχονομαι λιγο δηλαδη καπου να ποιασω πονο αμεσως αλλα δεν φτανω σε σημειω μηδεν αλλα φοβαμε μην φτασω παλι εκει που ημουν.και θελω ολα αυτα να τα ξεπερασω χωρις φαρμακα δηλαδη να με ελεγχο.και ειναι κακο αυτα τα φαρμακα στη υγεια του ανθρωπου και παιδεια πειτε μου απο το αγχος και της φοβιες μπορεισ να πεθανεις.αυτα απο εμενα