Originally Posted by
Macgyver
Φυσικα τα παντα παρακολουθουνται , απο την στιγμη που εχεις εναν η/υ , οποιοσδηποτε μπορει να μαθει τις προτιμησεις σου , οτι γραφεις το διαβαζουν οσοι γουσταρουν , με λογισμικα , τις σκεψεις , εφ οσον τις γραφεις , δοκιμασε ετσι για πλακα , ναρχισεις να ψαχνεις ξενοδοχειο στην Ρωμη , πχ στο hotel Miami , via nazionale ( εχω μεινει ) , βρεστο και στο google.gr/maps , απο αυριο , θα βλεπεις στα δεξια της οθονης σου προσφορες για το συγκεκριμενο ξενοδοχειο !!! , βαλε και τις πιστωτικες καρτες , μαθαινουν τις αγοραστικες σου συνηθειες , βαλε και τα i-phones , παρακολουθουνται πανευκολα , ενω τα παλαιας γενιας , οπως αυτο που εχω , 35 ευρω το πηρα περισυ , ουτε καμερα , ουτε ιντερνετ , τιποτα , πολυ δυσκολα παρακολουθουνται ( το που το ξερω , αστο !!! ) , στο αμεσο μελλον , τα αυτοκινητολαστιχα , θα εχουν τσιπακι , ωστε να σε παρακολουθουν , τις διελευσεις σου απ τα διοδια , και οτι αλλο ΔΕΝ μπορεις να φανταστεις .....................στην Ιαπωνια , εισαι σε μια βιτρινα καταστηματος , κτυπαει το κινητο σου , και σε ειδοποιει το καταστημα για τις προσφορες του !! καλως ορισαμε στην εποχη του μεγαλου αδελφου , που να δειςς στην Ελβετια , εκει ξερουν μεχρι τι ωρα βγαινεις με το ποδηλατο για βολτα !! θεωρουν υποπτο ενα αυτοκινητο που ειναι παρκαρισμενο ανω της μιας εβδομαδας , και σε ειδοποιουν τηλεφωνικως να δωσεις εξηγησεις , εκει , ολοι ειναι υποπτοι , μεχρι αποδειξεως του εναντιου , κυριολεκτω .............και αυτα εξαπλωνονται με ταχεις ρυθμους ............... γιατι καταργουνται τα 500αρικα , που ειναι οτι πρεπει για σαιτες ( μου φανηκε αστειο !! ) , για το οργανωμενο εγκλημα οπως λενε ? οχι βεβαια , για να βγουν τα 500αρικα απο τις θυριδες και τα στρωματα και να πανε στις τραπεζες , να κατατεθουν , αφου σε λιγο δεν θαχουν αξια , δεν μας εξηγουν γιατι υπαρχει ομως 1000ρικο $ , οπως και 10.000αρο $ , ω , ναι υπαρχει , τοχω δει ...............................................κ αι μια αναφορα σε αυτους που διαθετουν πληροφοριες για σενα , και τις πωλουν σε καθε ενδιαφερομενο ...........