Καλησπέρα σε όλους σας, βασικά, προσπαθω και "στύβω το μυαλό μου πως θα αρχίσω αυτο το ποστ, πως θα πω πράγματα , πως θα τα βάλω ολα σε μια σειρά .τελικά αποφάσισα απλά να τα γράψω οπως μου "βγαίνουν"
ειμαι μια γυναικα στα 30 παντρεμένη χωρις παιδια που ζω σε επαρχιακή πολη, ενω ημουν ενας άνθρωπος ολο ζωη , δραστήριος με 1000 ασχολίες, ξαφνικα σαν να γύρισε ενα κουμπάκι και απλα παρετειθηκα απο ολα, δεν εχω οικογένεια ,γονεις και αδερφια , είμαι μονη μου με ενα άντρα και ενα σκυλο , ο οποιος αντρας λογο δουλειας ερχεται στο σπιτι μια φορα το τρίμηνο,
ενω ημουν κοινωνική ξαφνικά έδιωξα τους πάντες απο διπλα μου, δεν θελω κανενα, δεν μιλάω με κανενα περνάνε μερες ,βδομάδες να βγω εξω απο το σπιτι , ουτε καν το σκύλο βολτα, τον αφήνω στην αυλη , σκέφτηκα πολλες φορες να πεθανω. για να πω την αληθεια το εύχομαι πολλες βραδιες να μην ξυπνήσω το πρωι , εχω πιεστεί παρα πολυ και δεν εχω στήριξη απο πουθενά , χρειάζομαι βοηθεια δεν εχω ομως δύναμη να σηκώσω το ακουστικο για να κλεισω ραντευου, φοβάμαι , φωνάζω κλαιω, θελω απλα να κάθομαι σε ενα κρεβατι και να μην κανω τιποτα, φοβαμαι παιδια , φοβαμαι .