-
Μαααλιστα..!!!
Λισαξα ολη τη βδομαδα...μιλήστε και μιλήστε...ολα ειναι σχετικα!! Μίλαγα με την κολλητη μου πριν απο λιγο και μου ειπε οτι φερω και εγω ευθυνη για καποια πραγματα καθοτι τα ηξερα και ομως τα επέλεξα...Και οτι περναει πολυ δυσκολα ο αντρας μου και γενικα οτι σκεφτομαι πολυ τον εαυτο μου και οχι εκεινον και καπως ετσι πηγε η κουβεντα...ολα τα ειχε η μαριορι ο εγωισμος της ελειπε... δε μου φτανουν τα τοσα ελαττωματα μου εχω κι αλλα ...σκατα... ελπιζω η ψυχολογος να μη μου πει το αντιθετο επειδη τη πληρωνω και να ειναι ειλικρινης...θελω να ξερω αν ειμαι σκατοχαρακτηρας πραγματικα..δε σταματω να ελπιζω παρολαυτα οτι σκατα ειμαι θελω το διορθωσω...μεγαλη μερα αυριο...μακαρι να βρω ακρη....
-
Ποια πιστευεις οτι ειναι τα ελλατωματα σου fleur εγω οτι ειμαι σκατορομαντικη οτι ειμαι ανασφαλης οτι απογοητευομαι ευκολα και οτι ειμαι συνηθως απαισιοδοξη
-
Ποιό θεωρείς ως ελλάτωμα σου?
-
δε μπορω μια φορα να υπερασπιστω τον εαυτο μου....ακομα και αν εχω κανει κανει λαθος καπου..να το διορθωσω...καθομαι και κλαιω με καθε μαλακια που συμβαινει και τη σκεφτομαι τη σκεφτομαι μεχρι καπως να εξασθενίσει ..δε σβηνει ποτε...οι ανθρωποι που με πληγωνουν δε τους το λεω ποτε...με αποτελεσμα να τους κραταω κακια και να μη λυνεται ποτε το θεμα μου...αυτα συμβαινουν 30 χρονισ τωρα..δε νομιζω να αλλαξουν..τωρα γινονται ανυποφορα...παω να τη ξαναπεσω..ουφ δε παλευεται..
-
Καλη συνεδρια Φλερ !!!
Να μιλησεις οπως ακριβως σου ρθει και βγει.
-
συμφωνω με την σισι...καλη συνεδρεια για σημερα κορίτσι μου, μην τα παρατάς, μπορουμε να αλλαξουμε με θεληση και υπομονη. προσπαθησε να βοηθησεις τον εαυτό σου... χρειαζεσαι απολυτα εναν ειδικο!!