Originally Posted by
Macgyver
Αγαπητη Κυκνε , απο μια ηλικια καιπερα , δεν μπορεις να μενεις με τους γονεις , οχι οτι ειναι κακο , αλλα οσο μεγαλωνουν , τοσο ιδιοτροπουν ......................... εγω λογω κτθλψης , μενω με τους γονεις , εχοντας δικο μου σπιτι , αλλα ειναι μεγαλο το σπιτι μου , και λογω κτθλψης , αισθανονμαι μη λειτουργικος , και αισθανομαι απομονωση λογω του μεγαλου σπιτιου μου , και δεν μπορω να το πουλησω , λογω κρισης , να παρω κατι μικροτερο ........................απ΄την αλλη , το σπιτι των γονεων , ειναι δυο διαμερισματα των 180 τμ , ενωμενα στο σαλονι , οποτε ειμαι στην δικη μου πτερυγα , δεν μενοχλει κανεις , και εχω τελειως τυπικες σχεσεις με γονεις , τους βλεπω ελαχιστα μες την μερα , διοτι κουβεντα στην κουβεντα , παντα πλακωνομαστε στα βρισιδια , δεν με βοηθουν καθολου στην καταθλιψη , αλλα δεν περιμενω βοηθεια απο γονεις , τους εχω χ@σμενους , και οτι καταφερω μονος .................... οποτε μην περιμενεις βοηθεια απο την μητερα σου , διοτι , οπως κι η δικη μου , δεν καταλαβαινουν πως μπορει να αισθανεται ο αλλος , δεν τοχουν περασει το λουκι , που να καταλαβουν ......... απο μακρια κι αγαπημενοι λοιπον , ηκαλυτερη συνταγη , αλλα εσυ μενεις σε μικρο σπιτι , και δεν εχεις επιλογη , παρα να τους υποστεις , πολυ δυσαρεστο , εγω δεν ανοιγω κουβεντα ιδιως με την μανα μου , θα καταληξω σε χριστοπαναγιες , και δεν θελω , με τον πατερα μου , εχουμε τυπικες σχεσεις , λογω οικονομικων , ειναι 90 , και εχω αναλαβει ευθυνες οικονομικες , μεγαλωσε ο ανθρωπος , αλλα εναι λιγομιλητος , ευτυχως !!!