Originally Posted by
Zenon
Είμαι νέος στο forum και χάρηκα πολύ όταν το ανακάλυψα. Θα μιλήσω κατευθείαν για αυτό που με απασχολεί. Είμαι μαθητής της Γ Λυκείου, αρκετά εσωστρεφής αλλά ταυτόχρονα με πολλούς φίλους. Νιώθω όμως οτι έχω απομονωθεί εντελώς από τον καλύτερό μου φίλο, με τον οποίο γνωριζόμαστε εδώ και 12 χρόνια (πηγαίνουμε στο ίδιο σχολείο, ίδια ηλικία, διαφορετικά τμήματα). Δεν είναι όμως τόσο απλό. Νιώθω οτι προσπαθεί συνεχώς να με μειώσει με κάθε τρόπο και να με κάνει να νιώσω άσχημα για τον εαυτό μου, χωρίς όμως να το κάνει με άμεσο τρόπο. Όταν μίλησα λίγο για αυτό σε στενό φίλο και των δύο μας μου είπε οτι κάτι τετοιο δεν ισχύει και οτι δεν θα έκανε ποτέ κάτι τετοιο. Γενικότερα όλοι τον θεωρούν πολύ καλό παιδί και μονο εγώ, μέσα μου, πιστεύω οτι κρύβει μεγάλη κακία. Πρίν ένα μήνα περίπου, όταν είχαμε πάει βόλτα οι δυο μας (κατι που είχε να γίνει εδώ και αρκετό καιρό), είχαμε πιει λίγο παραπάνω και βρήκα την ευκαιρία να του πω οτι έχει αποστασιοποιηθεί αρκετά από εμένα. Εκείνος είπε οτι έχω δίκιο και υποσχέθηκε από εδώ και πέρα θα αρχίσουμε να είμαστε όπως παλιά, κάτι το οποίο δεν τήρησε. Δεν ξέρω αν αυτό είναι μια μορφή παράνοιας και θα προτιμούσα να μην επισκεπτώ καποιον γιατρό για το πρόβλημά μου γιατί φοβάμαι την διαδικασία. Ταυτόχρονα με απασχολούν πάρα πολλά πράγματα, τα οποία με ταλαιπωρούν περίπου δύο χρόνια και μου αποσπάνε την προσοχή μου από το διάβασμα, το οποίο από ότι λένε όλοι οι μεγαλύτεροι, ειίναι το μόνο πράγμα που πρέπει να σκεύτομαι αυτή την περίοδο της ζωής μου. Μπορείτε να με ρωτήσετε ότι θέλετε, εδώ νιώθω μπορώ να μιλήσω ελεύθερα.