Δεν μπορώ να απολαύσω τίποτα,ουτέ να χαρώ...!!!
Καλησπέρα, είμαι νέο μέλος και θα ήθελα και εγώ με την σειρά μου να μοιραστώ μαζί σας την δική μου περίπτωση ή μάλλον τον δικό μου μικρό γολγοθά.. Ειμαι 21 ετών και σπουδάζω. Όλα ξεκινήσαν πριν 8 χρόνια όταν έχασα τον παππού μου αναπάντεχα από καρδιά, του οποίου είχα και τρομερή αδυναμία, σπίτι όλοι αντί να συμπεριφερθούν όπως έπρεπε σε ενα παιδί 14 χρονών τότε, μου απαγορεύσαν να βγαινω γιατί είχα πένθος και γενικά όλη μέρα τρέχαμε κοιμητήρια μνημόσηνα, και δεν είχαν άλλη κουβέντα εκτός από τον θάνατο, με όλο αυτό έμμεςα ππερίμεναν τον επόμενο που θα πεθαινε.. Με όσα έλεγαν και όσαν έκαναν πραγματικά ένιωθα πως είμαι η επόμενη που θα πεθανω.. Πόση θανατίλα να αντέξω; Και ναι λοιπόν, ξεκινάνε οι ιψδ, οτι και αν εκανα στη ζωή μου πίσω μου μια φωνή μου έλεγε θα πεθάνεις...Αυτό είναι το τελευταίο σου....(κινητό παππούτσια ρούχα μαλλιά(βαφή) οτι λοιπον και αν εκανα που μου εδινε χαρα, και γενικα καθε κινηση στη ζωη μου πισω κρυβόνταν μια τέτοια ανεπυθήμητη σκέψη που τα μαύριζε όλα.. Τελικά περσι όπου ήμουν στα όρια τρέλλας βρήκα μια ψυχολόγο, και κάναμε μαζι θεραπεία,χωρίς φάρμακα, οι σκέψεις επι οποιας κινησης μου στο καθημερινο κομματι χαθηκαν.. Ομως καραδοκουν καθε φορα που γινεται κατι που με γεμιζει χαρα, και με διαλύουν..οτι π.χ τιποτα δεν θα προλαβω να ζησω οτι ειναι ολα θεμα χρονου να πεθανω κτλ.... Σας ετυχε κατι παρομοιο; Ριχνω το αποκλειστικο φτεξιμο στην οικογενεια μου επειδη αυτη ευθυνεται για αυτη την κατασταση.... Νομιζω δεν θα ξεπεραστεί ποτέ τελικα.. Υποφέρω... Πόλύ.. Δεν μπορω να χαρώ το παραμικρό στη ζωή μου!!!!!!