Γεια σας,
Είμαι καινούργια στο φόρουμ και θα ήθελα τη βοήθειά σας. Λοιπόν παλεύω με την νευρική ανορεξία εδώ και 5 χρόνια και ενώ ήμουν σε θεραπεία, υποτροπίασα άγρια με αποτέλεσμα να έχω φτάσει ξανά ένα βήμα πριν το θάνατο. Έχω διαγνωστεί με ανορεξία καθρτικού τύπου με εμετούς και καθαρτικά και είμαι 1,65 και 45 κιλά πλέον. Έχω φτάσει στα 35 κιλά και νοσηλεύτηκα και δεν θέλω με τίποτα να φτάσω εκεί ξανά. Το φαγητό είναι ο εχθρός μου και πριν καν φάω, σκέφτομαι πως θα το βγάλω. Υπάρχουν μέρες που τη βγάζω μόνο με νερό και μέρες που ξεσπάω στο φαγητό και προκαλώ εμετό. Έχω 2 μέρες να φάω και είμαι χάλια αλλά πριν λίγο πήρα 80 υπακτικά χάπια γιατί νιώθω χοντρή και πρέπει να τιμωρηθώ που έφαγα 2 μέρες αυτή την εβδομάδα. Ακόμα έχω επεισόδια αυτοτραυματισμών και ενώ προσπαθώ να τα σταματήσω όλα αυτά, υπάρχουν μέρες που τα πάω καλά και άλλες που κλείνομαι στο σπίτι και αυτοκαταστρέφομαι. Δεν αντέχω άλλο, φοβάμαι πάρα πολύ πλέον ότι θα με σκοτώσω έτσι όπως πάω. Σταμάτησα την φαρμακευτική μου αγωγή με τα αντικαταθλιπτικά και τις συνεδρίες με το γιατρό μου. Νιώθω τελειωμένη πλέον, χρειάζομαι βοήθεια και υποστήριξη να σταθώ στα πόδια μου. Συγγνώμη για όλο αυτό το κείμενο αλλά είμαι σε απόγνωση, δεν θέλω να ζω άλλο έτσι και είμαι μόνο 22 χρονών.