Μολις γραφτηκα στο φορουμ,Καλησπερα σε ολους..
Εχω εδω και 2 μηνες σχεση με μια 23χρονη κοπελα που μετα απο ενα περιστατικο -νομιζε οτι εχει ΑΙDS επειδη δουλευε σε μκο με οροθετικους και της ειχε γινει εμμονη παρολο που εκανε πολλαπλα αρνητικα τεστ- αρχισε να παιρνει Cipralex.Γενικοτερα εχει φοβιες οτι κατι θα συμβει οπου κ αν βρισκεται και θα πεθανει..
Ολα ηταν τελεια (οπως παντα) στην αρχη. Μετα απο ενα διαστημα μου ειπε οτι παιρνει αντικαταθλιπτικα..
Στην αρχη τρομαξα αλλα το προσπερσα γιατι περνουσα καλα οποτε δεν εδωσα σημασια..
Το προβλημα ξεκινησε το δευτερο μηνα,αρχισε να γινεται πιο κλειστη, να μην εκδηλωνεται καθολου.Ειτε απο κοντα, ειτε στα μηνυματα...Να μην εχει ερωτικη διαθεση ,να θελει συνεχεια να κοιμαται κτλ.
Απ'οτι εμαθα τα σταματησε για 15 μερες περιπου και τωρα τα ξανα αρχισε.. Ισως γιατι περνουσε καλα και φανταστηκε οτι δε τα εχει αναγκη (?).
Πραγματικα της παρεχω τα παντα και θελω να τη βλεπω να χαμογελα ,ενας λογος παραπανω που ειμαι ετσι ειναι λογω των αντικαταθλιπτικων.Εχω βαλει στοιχημα με τον εαυτο μου να την κανω να μη τα ξαναπαρει..
Η διαθεση της πλεον εχει πααρα πολλα σκαμπανεβασματα.. Τη μια μερα περναμε τελεια..και την ακριβως επομενη ειναι χαλια λεγοντας μου χαρακτηριστικα "νιωθω κενη "
Και εδω θελω τη βοηθεια σας...Ειναι ετσι η ζωη σε μια σχεση με καποια που χρησιμοποιει cipralex ? Η καποια στιγμη ολα παιρνουν το δρομο τους προς το καλυτερο ??
Την αγαπω και τη βλεπω μακροπροθεσμα, κανω στο μυαλο μου σχεδια μαζι της.. Αλλα φοβαμαι με αυτα τα σκαμπανεβασματα μηπως της την βαρεσει καμια ωρα και το διαλυσει χωρις λογο.
Εχω μπερδευτει γιατι πρωτη φορα νιωθω ετσι για καποια ..