Originally Posted by
fleur*
Δεν αντεχω, δεν τη βγαζω , δε μπορω... Δε με χωραει ο τοπος εχει καλεσει και η μανα μου το σόι εδω και δε λενε να φυγουν..φοβαμαι οτι θα μου ξεφυγει κανα.."δε ξεκουμπιζεστε καμια ωρα"??? 11η μερα με αγωγη και η απολυτη δυσφορια...δε κλαιω πια ..αλλα δυσφορια...δυσφορια δυσφορια...δε ξερω που να ξεσπασω..πριν ειχα τη βοτκιτσα επινα τα ποτηρακια μου ...τωρα τι να κανω να νοιωσω καλυτερα...μου ειπε ο ντοκτορας να μη πινω..να αδειασω το κουτι αντικαταθλιπτικα?? (πλακα κανω) εχω κανει και 3 συνεδριες με τη ψυχολογο...εχουμε δουλεια λεει αλλα να μη προβώ σε καμια ενεργεια ή αποφαση γιατι παιρνοντας μου το βιογραφικο ειδε οτι ειμαι συναισθηματικα ασταθης και εχω σκαμπανεβασματα..αλλα θα το δουμε..τι υπονοουσε??? διπολικη? Ολοι δεν ημαστε ειδικα στα νιατα μας μια πανω μια κατω και ειχαμε και 5-6 γκομενους παραπανω και πιναμε και το ριχναμε στα λουσα??? Ε τοτε ολες οι φιλες μου εχουν προβλημα!! τι να πω..ευτυχως που υπαρχει και το φορουμ και τα γραφω εδω γιατι θα σκασω...δε βγαινει η μερα...οι αυπνιες καθε μερα βαρανε κοκκινο..τους ακουω να μιλανε για θεματα επικαιροτητας και δε με αγγιζζει τιποτα!!! Τι σκατα ψυχολογια ειναι αυτη γαμωτη μου...πως θα νυχτωσει...να παω στο κρεβατι...(δε μενω κρεβατι για να μη με πρηζουν)