Ολη μερα ταχυκαρδιες και πονος στο στηθος !
Οπως εχω ξαναγραψει το 2012 μπηκαν και εμενα στην ζωη μου οι κρισεις πανικου . Μετα απο απειρες εξετασεις σε γιατρους , εγινε διαγνωση αγχωδους διαταραχης με μειζον καταθλιπτικο επεισοδιο . Ξεκινησα θεραπεια με χαπια , ψυχοθεραπεια παραλληλα και μεχρι και 3 μηνες πριν ημουν σε ενα καλο επιπεδο ζωης και μαλιστα χωρις την βοηθεια των χαπιων μιας και απο το καλοκαιρι ειχα μεινει μονο ενα αντικαταθληπτικο το οποιο διεκοψα εντελως 2 εβδομαδες πριν μαθω για την εγκυμοσυνη . Δυστυχως η εγκυμοσυνη δεν προχωρησε , παραλληλα εχασα και την δουλεια μου . Αρχισαν παλι να επανερχονται οι κρισεις πανικου , αλλα αποφασισα να το παλεψω με ψυχοθεραπεια μονο χωρις χαπια . Περιστασιακα επαιρνα ζαναξ το οποιο με ηρεμουσε προσωρινα . Τις τελευταιες 3εβδομαδες ομως οι κρισεις ειναι καθημερινες . Ακομα και με ζαναξ εχω ολη μερα ταχυκαρδιες 90 με115 παλμους σε κατασταση ηρεμιας . Χτυπανε νευρα σε ολο το κορμι μου , ποδια , χερια ,πλατη , στομαχι . Πηγα πριν 2 εβομαδες στα εκτακτα , μου εκαναν εξετασεις αιματος ,καρδιογραφημα , αερια αιματος - για τυχον εμφραγμα - ακτινογραφια θωρακος και ο καρδιολογος τα βρηκε ολα οκ . Μου ειπε να κανω και υπερηχο αλλα ειχα ηδη φαει 5 ωρες αναμονης εκει δν μπορουσα να περιμενω αλλο . Αλλωστε εχω κλεισει ραντεβου σε καρδιολογο του νοσοκομειου την Πεμπτη που μας ερχεται . Και του το ανεφερα οποτε μ λεει οκ ελα τοτε . Την τελευταια εβδομαδα ομως υποφερω κυριολεκτικα απο τις ταχυκαρδιες και δεν ξερω τι να κανω . Τα οικονομικα δν μου επιτρεπουν να παω σε ιδιωτη γιατρο αλλα και ετσι δν αντεχω . Το περιβαλλον μου λεει οτο ειναι ολα ψυχολογικα αλλα εχω τρομερες αμφιβολιες . Νομιζω πως κατι οντως δεν παει αυτη την φορα . Ειμαι σε απογνωση . . Να ξαναπαω νοσοκομειο η να κανω υπομονη μεχρι την πεμπτη ; Επισης την τεταρτη εχω ραντεβου με τον ψυχιατρο . . .