Φόβος για ψυχική διαταραχή
Καλησπέρα παιδιά,
Έχω ξαναγράψει στο φορούν παλιότερα για διάφορα ζητήματα και πραγματικά είναι πολύ παρηγορητικο να βλέπεις άτομα με παρόμοιες εμπειρίες να σου στέκονται.Για να μην τα πολυλογω εγώ ήμουν από πολύ παλιά υποχονδριος...φοβόμουν πολύ για την υγεία μου και συχνά εξέταζα το σώμα μου για διάφορα...ωστόσο ποτέ δεν είχα φτάσει σε ακραίο σημείο πανικού και γενικά το έλεγχα...αργότερα όντας φοιτητής μετά από μια απώλεια στυσης που είχα με την κοπέλα μου ήρθαν οι κρίσεις πανικού για πρώτη φορά με υψηλούς καρδιακους ρυθμούς...και τότε μου κόλλησε μια ιδεοληψια ομοφυλοφιλίας η οποία με ταλαιπωρησε αρκετά άλλα γενικά την είχα υπό έλεγχο...πέρασα ένα μεγάλο διάστημα σχετικά ήρεμα με λίγο περιοδικό άγχος αλλά ήμουν καλά...ωστόσο από φέτος τον Ιανουάριο που αποφάσισα να το ελέγξω σε μια συμπεριφοριστικη ψυχολόγο ξεκίνησε ένα απίστευτο πράγμα...φοβάμαι συνεχώς μήπως νοσησω από σχιζοφρενεια ή κάποιου άλλου είδους ασθένεια ψυχική αυτή τη φορά ενώ το στρες μου είναι τόσο αυξημένο που πολλές φορές σωματοποιειται με εμβοες στα αυτιά,αυπνιες,υπερδιεγερση ενώ πολλές φορές πέφτει η διάθεση μου στα πατώματα...γνωρίζω κατά βάση ότι αυτές οι σκέψεις είναι ιδεοληπτικου τύπου αλλά δεν μπορώ να τις ελέγξω...υπάρχει περίπτωση από αυτό να πάθω σχιζοφρενεια ή κάποια άλλη ασθένεια ψυχική;Να πω ότι είμαι γενικά δραστηριος έχω παρέες ασχολίες κλπ...