Γεια σας!
Το προβλημα μου αφορα το μελλοντικο μου επαγγελμα, το οποιο..δεν ξερω ποιο θα ηθελα να ειναι!Ειμαι 2ο ετος στην Οδοντιατρικη, αλλα ειναι μια απο τις πολλες φορες που αναρωτιεμαι "Μηπως δε θα επρεπε να ειμαι εδω?". Δε νιωθω καποιο παθος για αυτο το πραγμα. Πιστευω πως ο βασικοτερος λογος που το επελεξα ειναι η αποκατασταση και τα λεφτα..Το να μαθαινω για τα δοντια κ να ασχολουμαι με στοματα ομολογω πως ειναι κατι που πραγματικα δε με δελεαζει. Αλλα απο την αλλην, ποια δουλεια προσφερει πραγματικη ικανοποιηση? Σε ελαχιστους συμβαινει αυτο. Συνηθως η δουλεια ειναι κατι που το κανουμε απλως για να βγαλουμε τα προς το ζην. Μηπως ειναι χαζο να περιμενω οτι θα λαβω ευχαριστηση απο τη δουλεια? Αλλα σκεφτομαι οτι το επαγγελμα αποτελει μεγαλο μερος της μερας μας και ειναι κριμα να το κανω εντελως σαν αγγαρεια.Ειδικα σαν οδοντιατρος που προκειται να γινω, θα πρεπει να ασχολουμαι συστηματικα για να μαθαινω καινουρια πραγματα, εξελιξεις..Και φυσικα θα πρεπει να ειμαι καλη, γιατι οι επιπτωσεις αν κανεις κατι λαθος ειναι σημαντικες.Πώς θα το κανω, λοιπον, αυτο αν βαριεμαι και δε μου αρεσει? Δεν υπαρχει ομως κατι που να ειμαι σιγουρη οτι θα μου αρεζε να κανω..Ειμαι τελειως μπερδεμενη!
(Φετος ειναι η τελευταια μου ευκαιρια για 10 τοις εκατο..)