Αγαπη , θεραπεια καταθλιψης
Θελω να πληροφορησω τα αγαπητα μελη , οτι η αγαπη ειναι πανακεια στην καταθλιψη , δεν γνωριζω αλλα ψυχικα νοσηματα ...............στις αρχες του 2013 , μετα απο 2-2.5 μαρτυρικα χρονια , ειχα φτασει στον δικο μου ' πατο ' στην κτθλψη , εκλεισα φωτα , τηλεορασεις , και ουτε ξερω τι περιμενα ............αρνιομουν να σηκωθω για οτιδηποτε , δεν μενδιεφερε τιποτα , δεν ηθελα ναυτοκτονησω , οχι βεβαια , αλλα ειχα φτασει στο οριο μου ................ο ' αδιαφορος ' πατερας μου , θορυβηθηκε , και αρχισε νασχολειται μαζι μου , μετα απο χρονια αδιαφοριας , μουδειχνε καθημερινο ενδιαφερον , μουδειχνε την αγαπη του , ασχολειτο μονο μαζι μου ...............σας πληροφορω , οτι με αυτην την αγαπη που δεχτηκα ( και εδινα , τον ειχα στην μπουκα μεχρι τοτε ) , αρχισα να νιωθω ολο και καλυτερα , εκοψα ταντικαταθλιπτικα , μαχαιρι , δεν τα χρειαζομουν πια , μειωσα τα ζαναξ απο 8-9 , σε 4-5 , στο μηνα πανω , και αρχισα τις εξοδους , τις βολτες , για ψωνια , με το σκουτερ , δεν ειχα πλεον αγχος , ουτε καταθλιπτικη διαθεση , αυτο κρατησε 3 μηνες πρπ , μεχρι που ο πατερας μου κουραστηκε/βαρεθηκε νασχολειται , και σιγα σιγα ξανακυλησα , αλλα οχι στα προηγουμενα επιπεδα , ηταν κι η εποχη που γραφτηκα στο φορουμ .....................καταληγω στο οτι η αγαπη , που παιρνεις και δινεις , ανευ ορων , αφου ηταν μεταξυ πατερα -γιου , ειναι το αντιδοτο για την καταθλιψη , τουλαχιστον στην περιπτωση μου , αν ειχε συνεχισει νασχολειται , πιθανον το 2013 ναχα συνελθει πληρως ......................