Αναισθησία των γιατρών και νοσοκόμων
Καταρχήν γεια σας και καλή σαρακοστή.
Σήμερα έμαθα κάτι που με νευρίασε πάρα πολύ.
Έχω μια θεία, αδερφή της μάνας μου, που την αγαπάω πάρα πολύ. Έχω πολλές ωραίες αναμνήσεις στο σπίτι της, όπως και τα αδέρφια μου, και κάθε καλοκαίρι σχεδόν πηγαίναμε εκεί (μένει έξω από πόλη και πηγαίναμε για διακοπές) αλλά αρκετές φόρες και το χειμώνα. Είναι 64 χρόνων και τα τελευταία 16 χρόνια παλεύει με τον καρκίνο. Ως τώρα ο Θεός ευτυχώς της έδωσε τεράστιες δυνάμεις για να τ'αντέξει και το νικούσε τόσο καιρό.
Το πρόβλημα τώρα ξεκίνησε πριν μερικούς μήνες που απέκτησε την ίδια αρρώστια και ο άντρας της. Με το που το έμαθε μέσα σε λίγες μέρες έκανε μετάσταση η αρρώστια της. Πλέων έχει απλωθεί παντού και υποφέρει από τους πόνους. Και σαν να μην έφτανε αυτό δεν μπορεί να κάνει την ανάγκη της με αποτέλεσμα, όπως λένε οι γιατροί, να τα βγάζει από το στόμα.
Σήμερα (και κάθε μέρα ως τώρα) λοιπόν η μητέρα μου γύρισε από το νοσοκομείο και ήταν νευριασμένη πολύ. Την ρώτησα τι έγινε και μου είπε τα εξής:
Η θεία μου πονούσε πολύ και η μητέρα μου πήγε στο δωμάτιο που ήταν οι νοσοκόμες και καθόντουσαν (κάπνιζαν και χαχάνιζαν μεταξύ τους). Τους είπε ότι πονάει πολύ η θεία μου και αν μπορούν να κάνουν κάτι. Τότε μια από αυτές πετάχτηκε και είπε "Ωωω πια, έχουμε μπλέξει με δαυτην". Η μητέρα μου συγκρατήθηκε να μην της πει τίποτα από φόβο μην καλέσουν την ασφάλεια και την πετάξουν έξω από το νοσοκομείο και δεν είπε τίποτα.
Η γυναίκα υποφέρει και αυτές κοιτούσαν μην χάσουν ένα λεπτό για να..... κάνουν αυτό για το οποίο πληρώνονται!!!
Και μάλιστα στο συγκεκριμένο νοσοκομείο πριν κανένα μήνα ο ξάδερφος μου πήγε να ρωτήσει μια πουτ@ν@ γιατρό κάτι και του είπε "δεν πεθαίνει πια να ηρεμήσουμε" και έγινε χαμός. Τρεις τον κρατούσαν μην την σκοτώσει.
Όταν το άκουσα αυτό (για το πρώτο) νευρίασα τόσο πολύ που έβριζα και φώναζα. Ήθελα να πάω στο νοσοκομείο να την βρω και να την γ@μησω στο ξύλο. Τις πληρώνεις (δημόσιο νοσοκομείο) και δεν θέλουν να κάνουν τίποτα. Μόνο να κάθονται και να ξύνουν το μ..νι τους. Και σου λένε πως οι γυναίκες είναι πιο ευαίσθητες από τους άντρες!!!!