Νιωθω κενος απο αισθηματα
Καλησπερα σε ολους. Βρηκα τις προαλλες το φορουμ και το σκεφτομαι καμποσες μερες να γραψω εδω για πρωτη φορα...με παρακινησε το γεγονος οτι υπαρχουν πολλες απαντησεις απο ατομα που οντως ενδιαφερονται. Για να μη τα πολυλογω, ας μπω κατευθεια στο θεμα... Ειμαι 22 χρονων, εδω και δυο-τρια χρονια περιπου ενιωθα οτι κατι μου ελειπε παρα πολυ σε σημειο να κλεινομαι σπιτι,να μην εχω ποτε ορεξη. Ειδικα περσι νομιζω οτι εχασα εναν ολοκληρο χρονο και ειμαι φοιτητης. Δεν εβγαινα σχεδον ποτε. Καταλαβα πως αυτο ξεκινησε οταν χωρισα με τη κοπελα μου πριν τρια χρονια, απο τοτε δε βρηκα τιποτα και το κενο τοσο καιρο ηταν μεγαλο, ενιωθα πολυ μονος συνεχως, πνιγομουνα μεσα στα προβληματα μου, ηθελα να εχω μια κοπελα να ανταλαζω μια κουβεντα, να της λεω μια καλημερα.
Μεχρι πριν 2 μηνες ολα αυτα, βρηκα μια καταπληκτικη κοπελα. Απ τη πρωτη στιγμη που βγηκαμε σε κοινη παρεα προσεξαμε ο ενας τον αλλο και το κυνηγησαμε και οι δυο. Τωρα ειμαστε 2-3 μηνες μαζι περιπου. Εγω ομως ακομα νιωθω ενα μεγαλο κενο μεσα μου. Ψαχνω να βρω πως νιωθω για αυτη τη κοπελα και δεν εχω απαντηση. Ειμαι κενος, ισως δεν εχω αισθηματα...δε ξερω! Μαζι της περναω τελεια δε μπορω να το αρνηθω αυτο. Αλλα οταν ειμαστε χωρια δε νιωθω τιποτα και σκεφτομαι πως απο κοντα ειναι απλα ο ενθουσιασμος της στιγμης. Και εκεινη δεν ειναι τυπος που θα πει γλυκολογα ή δε ξερω γω τι...ετυχε να ειμαστε καμια βδομαδα χωρια,δεν μου ειπε ποτε αν της ελειψα, αργει παρα πολυ να μου μιλησει μες τη μερα...μπορει δηλαδη να μη μιλησουμε ολη μερα αν δε το ξεκινησω εγω. Ειναι στο χαρακτηρα της δε το κανει επιτηδες...τουλαχιστον ετσι θελω να πιστευω γιατι απο κοντα με κοιταει και εχει ενα χαμογελο μεχρι τα αυτια. Ολα αυτα ομως εμενα με κανουν να μην εχω αισθηματα,να μην νιωθω ομορφα. Να σηκωθω ενα πρωι να δω ενα μηνυμα της να χαμογελασω. Μπορει να ειμαι πολυ ρομαντικος δε ξερω...μαλλον ειμαι! αλλα δε μπορω ουτε εγω να της μιλησω αναλογα...μου λειπει μερικες φορες και ξερω οτι δε πρεπει να το πω και συγκρατιεμαι, δε θελω να ειμαι ο ευαλωτος μεσα στη σχεση. Γιατι δεν αισθανομαι τιποτα??? Αυτη τη στιγμη που γραφω εδω νιωθω ακριβως οπως πριν τη γνωρισω...κλεισμενος στο σπιτι να νιωθω ολομοναχος και να στεναχωριεμαι απο το τιποτα. Δε θελω να το συζητησω μαζι της,μπορει να ναι ολα στο κεφαλι μου και να δηλητηριασω τη σχεση μας στη τελικη. Δυσκολευτηκα παρα πολυ να βρω μια κοπελα να αξιζει και δε θελω να το χασω...αν δε νιωθω ομως ερωτευμενος ποιο το νοημα στη τελικη??