Originally Posted by
serios
@Soulfly από ότι βλέπω κ σε μένα κάθε χρόνο κερδίζω ένα μέρος του εαυτού μου.Σε αυτό νομίζω βοηθάει και η σταδιακή μείωση των φαρμάκων και είμαι ικανοποιημένος από την τακτική του γιατρού μου αλλά και από την σχέση που έχουμε δημιουργήσει.Eλπίζω να αποκτήσω και πάλι τις νοητικές μου λειτουργίες γιατί μου έχουν λείψει χεχε !!!Χάνεις πολύ από την αλληλεπίδραση που είχες με το κοινωνικό σου περιβάλλον και νιώθεις λίγο σαν φυλακή όταν δεν μπορείς να εκφραστείς με μια σωστή αντίληψη και επιχειρηματολογία.
@elis και γω πιστεύω πως θέλει να προκαλούμε τον εαυτό μας.Θέλει λίγο ζόρισμα και συνεχώς να τοποθετούμε νέες προκλήσεις από τα πιο απλά μέχρι τα πιο σύνθετα όσο θα δυναμώνουμε.Για μένα τώρα είναι πρόκληση να επιχειρηματολογήσω και ίσως όπως λες θέλει λίγο παραπάνω ενασχόληση.
Δεν θέλω όμως να ασχοληθώ παραπάνω από ότι ασχολούμαι με το forum και να έχω θέση για όλα τα ζητήματα.Νομίζω η θέση μας περιέχει και μια ευθύνη απέναντι σε αυτόν που συμβουλεύουμε και θέλω να περιοριστώ στο θέμα της ψύχωσης που γνωρίζω από πρώτο χέρι και να βοηθήσω όποιον χρειαστεί κάτι.
Sorry αν τελευταία τα θέματα μου μπορούν να συμπυκνωθούν σε ένα και ίσως επαναλαμβάνονται,όπως το θέμα της ανάρρωσης αλλά είναι αυτό που με καίει κ ψάχνω απαντήσεις μπας και πάρω ελπίδα χωρίς αυτό να σημαίνει ότι νιώθω και τελείως χαμένος.