Quote:
Originally posted by white_rabbit
Συμβουλή ενός προβληματικού: σκεφτείτε πως θα θέλατε να είναι η ζωή σας για να είστε ευτυχισμένοι. Σκεφτείτε τί είναι αυτό που μας κάνει να μη μπορούμε να πλησιάσουμε την ευτυχία. Προσπαθήστε να αλλάξετε τη ζωή σας με πυγμή, ακόμα κι αν χρειαστεί να έρθετε σε σύγκρουση με τον εαυτό σας και τους γύρω σας, χωρίς φόβο για το άγνωστο. Προσπαθήστε να μην λαμβάνετε διαρκώς υπ\' όψιν σας πόσο αφιλόξενο είναι το περιβάλλον μας και ο σύγχρονος τρόπος ζωής. Αυτό θα αντιμετωπιστεί αργότερα, όταν η συγκέντρωση στο είναι σας είναι τέτοια που θα επιτρέψει -ας μου επιτραπεί- το ενεργειακό άλμα σε μια κατάσταση που τίποτα πλέον δε θα μπορεί να σας βλάψει. Ο καθένας μας αυτές τις γενικές οδηγίες τις προσαρμόζει στις δικές του συνθήκες. Κανείς γιατρός και καμιά ουσία δε θα σας βοηθήσει αν δε γίνετε ενεργητικοί στην αντιμετώπιση των προβλημάτων, και όχι παθητικοί αποδέκτες των όσων συμβαίνουν. Δεν είμαι αυθεντία, από την άλλη, οι αυθεντίες υπάρχουν για να δημιουργούν σχέσεις εξάρτησης και άρα να έχουν προσωπικό όφελος. Σκεφτείτε το αυτό την επόμενη φορά που θα επιλέξετε να επισκεφτείτε κάποιον \"ειδικό\". Εσείς είστε οι ειδικοί σας.
Με αγνό ενδιαφέρον και γνωρίζοντας ότι για να είμαι καλά πρέπει και οι γύρω μου να είναι καλά,
Γ.