Originally Posted by
fleur*
Γεια σας φιλαράκια μου διαδικτυακά!!! Θέλετε δε θέλετε θα σας πω τα σημερινα μου νεα!!! Αποφάσισα μεσα σε όλη την αναστήλωσή μου να κανω και ενα τσεκ απ...οπότε ψάχνω να βρω ενα γιατρό συμβεβλημένο με τον ΕΟΠΥΥ ..βρισκω εναν με την ειδικοτητα του γενικου ιατρού και παω την Τρίτη και πάω να μου γράψει εξετάσεις..δε μπορουσε ομως και μου λέει έλα την Πέμπτη....οκ παω λοιπον σημερα και με τρελλή διάθεση...πως πιασαμε τη κουβεντα (γενικα οταν εχω ορεξη δεν το χω δυσκολο να αρχισω συζητηση ) και στο 5λεπτο πανω μου λεει...."κοπέλα μου είσαι καλά??? Είμαι σίγουρος ότι μπροστα μου έχω ενα κταθλιπτικό κορίτσι!!" Μα πως του λεω..????Καταρχας μου λεει ειμαι ψυχιατρος δουλευα 15 χρονια στο ταδε ψυχιατρειο και αυτη ειναι η δευτερη ειδικοτητα μου.. (του γενικου ιατρου)Μου είπε οτι άλλο κορίτσι ημουν την τρίτη και άλλο σημερα...τη τριτη ειχα παει με μουρη μεχρι το πατωμα και σημερα με μια φλυαρια ζωντανια και ενταση!!! Ε λέει δε θέλω και περισσοτερα να το καταλάβω..Είχα λισσαξει και με καντι εξετάσεις του θυροειδή και τον ειχα τρελλάνει!!! Παιδια δε του ειπα τιποτα!! μονος του μου ειπε οτι σιγουρακι εχεις καταθλιψη μου μου περιεγραψε αυτα που σκεφτομαι, πως ειναι οι γονεις , πως ειναι η σχεση μου με τον αντρα μου και έπεσε μεσα!!! Έμεινα παγωτο!!! Μου λέει οτι τοσα χρονια ψυχιατρος εχει μαθει να κοβει φυσιογνωμιες...Ας πουμε σημερα μου λεει αν σε δει καποιος θα σε πει "γαμω τα άτομα"...αλλά δυστυχώς αυτη η υπερένταση φωνάζει ..."πονάει η ψυχή μου"! Πηγα για να μου γρψει εξετασεις και τελικα έκατσα 2 ωρες...(προφανώς με συμπάθησε)..μου είπε διάφορα και θέλει πολυ να με βοηθήσει!! Ουσιαστικα ....Τι να πω...Ανάμεικτα συναισθηματα..!!!!